Economia

EMPRESA

Casademont elabora una llonganissa i un xoriço amb un 50% menys de sal

L'empresa, amb seu a Bonmatí, presentarà la nova línia, que té el nom de Cuídate, a la Fira Alimentària

Està integrada per quatre referències

L'empresa Casa­de­mont, amb seu a Bon­matí, ha tret al mer­cat una nova línia ano­me­nada Cuídate, que pre­sen­tarà a la Fira Ali­mentària de Bar­ce­lona i que suposa la reducció a la mei­tat del con­tin­gut de sal en dos pro­duc­tes curats com són la llon­ga­nissa i el xoriço. L'empresa també ha acon­se­guit reduir en un 33% el con­tin­gut de sal i grei­xos en el per­nil cuit i arri­bar a una reducció del 60% i del 33% en grei­xos i sal, res­pec­ti­va­ment, en el pit de gall dindi gràcies a la tec­no­lo­gia desen­vo­lu­pada pel seu depar­ta­ment de recerca i desen­vo­lu­pa­ment. “La reducció de sal i grei­xos en aquests pro­duc­tes s'ha acon­se­guit sense que afecti el gust autèntic de la xar­cu­te­ria Casa­de­mont, amb qua­tre gene­ra­ci­ons d'experiència en el sec­tor”, expli­quen des de l'empresa, i asse­gu­ren que, amb el llançament de la gamma Cuídate, Casa­de­mont busca ofe­rir un pro­ducte de molt de gust i qua­li­tat a aquells con­su­mi­dors que volen cui­dar-se o seguir una dieta més salu­da­ble sense renun­ciar al gust.

Casa­de­mont és una empresa líder en l'ela­bo­ració de fuets i xar­cu­te­ria des de fa sei­xanta anys. Amb seu a Bon­matí i dos cen­tres pro­duc­tors a Girona, Casa­de­mont ajunta la tra­dició de qua­tre gene­ra­ci­ons de xar­cu­ters i la tec­no­lo­gia més avançada del sec­tor per ofe­rir als con­su­mi­dors pro­duc­tes car­nis de qua­li­tat.

La inversió en recerca i desen­vo­lu­pa­ment de la com­pa­nyia ha permès dis­se­nyar pro­duc­tes i gus­tos nous i com­bi­na­ci­ons poc con­ven­ci­o­nals, com ara el fuet de figues o de cabra­les, entre molts d'altres, així com una gamma d'embo­tits espe­ci­al­ment dis­se­nyada per a per­so­nes amb al·lèrgies ali­mentàries i més de quinze vari­e­tats de fuets, el pro­ducte estel·lar de l'empresa Casa­de­mont. “Aquesta inno­vació cons­tant de pro­ces­sos i pro­duc­tes, la qua­li­tat de les seves referències, la gestió de l'equip i la tra­dició d'ela­bo­rar fuets han permès a la nos­tra empresa con­so­li­dar-se com un refe­rent en la indústria de la xar­cu­te­ria a escala mun­dial”, asse­gu­ren fonts de l'empresa giro­nina.

Va incrementar un 36% les exportacions

L'empresa Casademont va incrementar un 36 per cent les exportacions durant el 2013. Concretament, al llarg de l'any, la firma gironina va arribar a superar les dues mil tones de llescats venuts a l'exterior, que van tenir com a destí fins a setanta països dels cinc continents. L'empresa, que té el fuet com a producte estel·lar, està immersa en un pla estratègic per incrementar la seva presència en mercats internacionals. Té una capacitat per produir fins a vint-i-cinc mil tones anuals d'embotits i pernils i actualment té unes dues-centes referències de productes al mercat (entre curats, cuits i llescats).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia