Economia

Codorníu i Paco Pérez busquen l'excel·lència

S'alien per dos anys per “revolucionar” la simbiosi entre el cava i l'alta gastronomia

El xef del restaurant Miramar, de Llançà, col·laborarà durant dos anys amb els enòlegs de Cordorníu, la marca líder en el sector el cava, en un projecte d'I+D que té com a objectiu “revolucionar” el món del cava aplicant-hi l'esperit creatiu innovador present a l'alta cuina dels nostres dies. Per fer-ho, tota la maquinària creativa dels equips de Paco Pérez i de Bruno Colomer, el cap d'enologia de Codorníu, s'uniran en diverses sessions de treball, que començaran a principi del 2016 i que “possiblement veuran la llum a partir del 2017”. “Els resultats de la recerca han de servir per acostar el món del cava al gastronòmic a nivells encara per explorar i per descobrir sinergies que acostin encara més l'univers de Codorníu al consumidor.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia