Economia

El grup Nomo obre als Jardins de la Mercè

El grup de gastronomia japonesa inaugura avui el nou restaurant

Nomo Girona obre avui les seves portes als Jardins de la Mercè. El grup de gastronomia japonesa, que ja té tres locals més a les comarques gironines, s’estrena a la capital en aquest edifici senyorial situat al Barri Vell de Girona, que té un jardí protegit i catalogat oficialment com a romàntic. Per això, Xavier Rocas, un dels socis del restaurant, explica que s’ha mantingut l’estructura original de l’establiment: un espai interior dividit en quatre sales i un espai exterior que disposa d’una part de porxo –on estarà situat l’espai de restauració exterior–, el jardí protegit i catalogat com a romàntic i un reservat aïllat envoltat de bambú.

El restaurant ha estat dissenyat per l’interiorista barceloní expert en il·luminació, Josep Lluís Xuclà. El xef japonès Naoyuki Haginoya, també soci del grup i al capdavant de la cuina de la resta d’establiments del grup, és l’encarregat d’elaborar una oferta gastronòmica que posa de manifest la seva trajectòria en diferents barres de sushi, izakayas i yakinukus a Tòquio i productes locals i de temporada.

El grup Nomo –promogut pels germans, Borja i Juan Molina-Martell Ramis, Ramón Jiménez i Naoyuki Haginoya– busca ubicacions que siguin especials, reconegudes i emblemàtiques; per això els altres restaurants a la demarcació són al Far de Sant Sebastià, al passeig marítim de Llafranc o al Nàutic de Sant Feliu de Guíxols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona