Economia

El Grup Andilana obre un nou restaurant a Girona

El grup Andilana ha obert un nou espai gastronòmic a la ciutat de Girona, La Miranda, que ocupa un edifici històric del carrer Ciutadans. El disseny de l’espai ha anat a càrrec de La Bòbila, que “ha respectat l’estructura original de l’edifici, que li dona un “look chic, càlid i agradable i ple de detalls”. El restaurant presenta una carta amb productes de proximitat i “preus assequibles”.

El Grup Andilana va néixer a Palamós per iniciativa d’Herminia Camós i el seu fill, que van obrir l’hostal Vostra Llar. Va ser la primera pedra per al grup que va consolidar la seva creació oficial el 1992 amb l’obertura del primer restaurant a Barcelona, la Fonda.

A la demarcació disposen dels hotels Trias i La Malcontenta, a Palamós, i també dels restaurants Blanc, a Girona; Casa Brinda, a Platja d’Aro; La Corniche, El Pla i Truman, a Palamós, i Mundet, a Sant Antoni de Calonge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]
economia

Es preveu una campanya de fruita de pinyol “correcta” tot i una caiguda de la producció

Lleida
ECONOMIA

La Xina reaviva la guerra comercial amb la UE amb una investigació antidúmping

BARCELONA

Les botigues de les zones més turístiques ja poden obrir els diumenges

Barcelona

Circuits en funcionament

L’Hospitalet de Llobregat

Fer obsolet el residu

Barcelona
Mar Reguant
Economista i premi nacional de recerca al talent jove de la FCRI

“L’energia barata ja hi és, però cal repartir millor els beneficis”

Barcelona

Casa Jové celebra 150 anys amb l’entrada a Tarragona

Barcelona

Recreacions virtuals de cors perquè els cardiòlegs assagin

Barcelona
Contra xifrada
Anna Pinter Pla

Un bon àpat per la inclusió