REGIONAL PREFERENT

L'Olot es reactiva a costa del líder

L'equip de Nitus Santos treu el geni contra l'Aiguafreda i consolida la segona plaça

Davant d'un miler d'aficionats, els olotins van estar a punt d'igualar el «goal-average»

Més que retallar de 10 a 7 la diferència de punts respecte al líder, la gran victòria de l'Olot ahir contra l'Aiguafreda va servir perquè l'equip de Nitus Santos consolidés la segona plaça –ja té 4 punts de marge respecte al Ripollet–, que dóna dret a l'eliminatòria d'ascens. Va ser un partit intens i ple de tensió, amb molt d'ambient a la grada i un Olot que va saber superar moments delicats, com ara els minuts posteriors a l'1-1.

Els de Nitus Santos van dominar el partit, però no el van desencallar del tot fins al 2-1, un penal (tant dubtós com el favorable a l'Aiguafreda) que va anar acompanyat de l'expulsió d'un visitant. A partir d'aquí, i especialment després de l'entrada de Bermúdez, els garrotxins es van desbocar i van tenir 12 minuts a partir del 3-1 en què van assetjar el rival i van estar a punt d'igualar el goal-average.

OLOT
4
AIGUAFREDA
1
OLOT:
Reig, Freixa, Juanjo, Berga, Armengol, Dot, Villaplana, Abel (Robin, 88'), Karem (Bermúdez, 75'), Robert i Roger (Arimany, 84').
AIGUAFREDA:
Montero, Jordi Pla (Roger, 70'), Marcel, Muniesa, Tomeu (Reduan, 75'), Muntadas, Casas, Cesc Pla, Oriol (Hèctor, 75'), Puche i Espinal (Vimet, 62').
1-0 (35') Robert. 1-1 (57') Puche, de penal. 2-1 (60') Robert, de penal. 3-1 (78') Bermúdez.