FASE D'ASCENS A PREFERENT

El Farners guanya el primer assalt

L'equip de Santa Coloma pressiona i no deixa jugar un sorprès Mollerussa

Domina, té les millors ocasions i acaba sense rebre cap gol

El Farners, subcampió del grup I de primera regional, va fer el primer pas per pujar a preferent i va superar el Mollerussa, que es va veure sorprès per la intensitat de l'equip farnesenc (1-0). El triomf i el fet de no rebre cap gol fan ser optimistes amb vista al partit de tornada, que es disputarà dissabte vinent a la nit (2/4 de 9).

L'equip de Carles Viladegut no s'esperava un Farners tan pressionant des del primer minuts. Amb un miler d'espectadors a les graderies, molts dels quals amb alguna peça de color blau, només en un xut de falta d'Horcajada (minut 2) va crear perill el Mollerussa. El Farners, en canvi, va fer un primer temps impecable: pressió, intensitat i ocasions de gol. Van poder marcar Batllosera, Montes i, en l'acció més clara, el mateix Montes. El porter Roger va evitar l'1-0 amb una intervenció prodigiosa (minut 41).

En el segon temps, un penal de Ribera sobre Rachid va permetre a Cristian, que va enganyar el porter, fer justícia (1-0, minut 48). El conjunt del Pla d'Urgell va buscar els canvis de manera precipitada però no va tenir prou profunditat per crear ocasions de perill.