Futbol català

Sense sorpresa i sense ascens

Futbol. Ascens a 1a catalana. El Palafrugell ho va intentar en la primera part, però va encaixar tres gols en la segona

Andorra3

Palafrugell0

El Palafrugell no va poder aixecar el 0-2 que havia encaixat en el partit d'anada, i tot i que ho va intentar en la primera meitat, en la segona es va veure superat per l'Andorra.

Capó va posar a prova el porter andorrà amb un bon cop de cap en el minut 10, i poc després va ser Casagran qui va fer una voleia que va sortir desviada. Les bones sensacions de la primera part, es van esvair en l'inici de la segona, quan Cristian va marcar l'1-0 en el minut 53. L'Andorra va passar a dominar, i el Palafrugell es va obrir molt en defensa. L'expulsió de Ceni (71'), va permetre a l'Andorra trobar encara més espais, i Cristian va fer pujar dos gols més al marcador.

El Palafrugell es queda a les portes de l'ascens a 1a catalana i la temporada que ve seguirà al grup 1 de segona catalana.

ANDORRA: Pol, Roca (Somoza, 67'), Xavi Gil (Paredes, 83'), Emili, Maneiro, Ayala, Marc Pujol, Cudo (Mejía, 64'), Joel (Riera, 46'), Toscano (Fabio, 59') i Cristian. PALAFRUGELL: Portolés, Ferrón, Ceni (Musa, 59'), Asina (Emilio, 80'), Eric (Moha, 67'), Xavi, Pau, Raúl (José, 80'), Casagran (Petaya, 75'), Capó i Juanma. GOLS: 1-0 (53') Cristian. 2-0 (76') Cristian. 3-0 (85') Cristian. ÀRBITRE: Edgar Cardoso. T.G: A Pujol, Emili i Roca de l'Andorra, i a Xavi, Alsina, Pau, Juanma i Casagran. T.V: Per dobla amonestació a Ceni (71').