La Pobla cau víctima dels seus errors

Santi Coch
ENTRENADOR DE LA POBLA
«No pot ser que et xutin quatre cops i et facin tres gols, hem de treballar força aquest aspecte»
«Ara hem de mirar d'encadenar un parell de resultats bons per millorar en la classificació»

LA POBLA DE MAFUMET

1

PALAMÓS

3

LA POBLA DE MAFUMET:

Yelco, Fernando (Esteve, 58'), Ñoño, Denís, Vivó, Cristino, Roca, Aleixo, Migue Montes (Ivan González, 69'), Llobet (Ton, 55') i Juste.

PALAMÓS:

Bayona, Siscu, Carmelo, Cornellà, Diego, Duran (Ferran, 89'), Gimeno, Álvaro, Julien (Quintanilla, 79'), Petalla i Marc Vila (Pujol, 71').

0-1 (26') Diego. 0-2 (61') Diego. 1-2 (65') Aleixo. 1-3 (89') Duran.

Cano Vázquez.
Als locals Ñoño, Cristino i Ton; i als visitants Marc Vila, Cornellà i al tècnic Jordi Condom.
Al local Denís (76'), per doble amonestació, i al tècnic de la Pobla, Santi Coch (77'), directa.

La Pobla encara no ha trobat la bona línia i ahir va pagar la seva innocència amb una derrota contra el Palamós. Els errors en defensa, que van propiciar els dos primers gols dels visitants, i la mala sort en atac van condemnar els grana.

Els pupils de Santi Coch van avisar primer amb una arribada d'Aleixo –desbordant, com sempre– que Bayona va deixar en no res. Tot i ser els primers a avisar, els més ràpids a marcar van ser els visitants, que es van avançar amb un xut des de la frontal de Diego (26'), que estava lliure de marcatge defensiu. Abans del descans els grana van tenir un parell d'arribades que no van reeixir.

Després de la represa, els de casa van insistir sense encert, mentre que Diego va ampliar l'avantatge en el minut 61 amb un gol molt similar al primer. Quatre minuts després, Aleixo va escurçar la diferència amb un xut creuat i la Pobla va prémer l'accelerador buscant l'empat, amb un jugador menys per l'expulsió de Denís (76'). El 2-2, però, no va arribar i Duran va sentenciar amb l'1-3.

Fernando, recuperat.

El defensa de la Pobla va xocar fortuïtament amb Marc Pujol i es va produir una ferida al cap. Després d'aquest incident va ser traslladat a l'hospital de Santa Tecla, on se li van aplicar sis punts de sutura i se li va procurar la recuperació de l'equilibri. Ahir mateix va rebre l'alta mèdica.