Opinió

La “farina de força” de TV3

Harina de fuerza” vam llegir els espectadors de TV3 al paquet de farina de força amb què la Gessamí Caramés feia uns deliciosos pastissets al programa Cuines. Compartia programa amb en Marc Ribas, amb altres suculents plats també fets amb productes etiquetats només en castellà. I jo em pregunto: amb el que costa que les empreses etiquetin els seus productes com a mínim en català, com és que TV3 no introdueix clàusules lingüístiques al seu contracte perquè el patrocinador etiqueti en català i, per tant, triï aquestes empreses d’aliments? N’hi ha, molts les coneixem i hi comprem. No tot a la vida és el guany de diners, i encara menys si volem que el català no perdi força... ni que sigui amb la farina que gasta TV3.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.