L'apunt

L’APUNT

Cuina de barri a la granja Elena

Les 24 estre­lles Mic­helín reco­nei­xen la feina dels genis de la cuina i la bona repu­tació gas­tronòmica que s’ha gua­nyat Bar­ce­lona, però hi ha molt de talent més enllà de les estre­lles. Fa uns dies em vaig entau­lar en aquesta granja, amb la qual com­par­teixo el nom i que s’ha de bus­car ama­gada enmig dels blocs de pisos i super­mer­cats del pas­seig de la Zona Franca. Les pis­sar­res amb llis­tes d’entre­pans i plats cui­nats són el tes­ti­moni d’un local que s’ha fet un nom per anar a fer “esmor­zars de for­qui­lla”. Però era l’hora de dinar i la cli­en­tela, com l’avi que tenia reser­vada la taula per a ell sol, no para­ven de feli­ci­tar el per­so­nal per ser un dels vuit esta­bli­ments bar­ce­lo­nins reco­ne­guts, no amb una estre­lla, si no amb un dels sols de la Guia Rep­sol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia