L'apunt

L'APUNT

Adéu a Pere Bahí, cuiner i cantant

El vaig veure per darrer cop, cantant, als premis Liberpress, però divendres encara era a la ràdio, amb l'Eduard Cid. Avui s'hauria d'haver radiat el darrer La Taverna de la Rambla, que tenia de convidat Josep Maria Francino. Però no l'emetran, perquè faran un programa d'homenatge a en Pere Bahí, que ens ha deixat. Era interiorista, però jo el vaig conèixer de cuiner a La Xicra, el restaurant del carrer Estret de Palafrugell.
I de cantant amb els mítics Els Pescadors de l'Escala, Peix Fregit i Port-bo. Havia escrit llibres de cuina i feia duet amb en Pep Rodríguez a “Els que Canten”, a Fem Girona, un programa que barrejava entrevistes, cançons de taverna i molt d'humor. De convidat m'ho vaig passar molt bé, gairebé tant com ells fent-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia