L'apunt

L'APUNT

Gastronomia i cuina

Algun dia caldrà recuperar i posar en el seu just lloc el paper que va jugar (i juga) Jaume Font i Estival en el món de la gastronomia en general i de la gironina en particular. Va ser un avançat al seu temps, feia crítica gastronòmica abans que ningú i va donar un cop de mà a molta gent que feia molt bona feina als fogons sense saber que en realitat feia cultura. Es va inventar un primer fòrum gastronòmic, va publicar una revista sobre gastronomia i ha deixat petja en aquest món, en el qual continua treballant. Com la Nuri Lladó, la seva dona, que fa més de trenta any que fa classes de cuina i publica llibres molt interessants, l'últim, Receptes 3, a la col·lecció Cuina per a tothom, per tenir una alimentació sana i saludable en el dia a dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia