Opinió

LA GALERIA

Surt (i queda't fora!)

Com vol que pensi que vostè és un ase que aguanta impertèrrit la mateixa ximpleria sense suc ni bruc fins a l'extenuació?

Aviso: aquest article d'agost només té com a destinatari el directiu de TV3 que hi pugui haver per aquí, a les comarques gironines, de vacances i fullejant el diari. No vull importunar ningú més Entesos?

Va, doncs som-hi: surt aquest estiiiu i demostra que estàs viiiiiiu... Una altra vegada: surt aquest estiiiu i demostra que estàs viiiiiu... I encara una altra: surt aquest estiiiu i demostra que estàs viiiiu... No, no, senyor directiu de TV3, no faci zàping per canviar de lectura. Aguanti, home, aguanti... Surt aquest estiiiu i demostra que estàs viiiiiu... Ah, que ha de consultar el Whatsapp? Faci, faci, l'espero... Sí? Ja està? Doncs vinga: surt aquest estiiiu i demostra que estàs viiiiiu... I ara, què diu! Com vol que pensi que vostè és un ase que aguanta impertèrrit la mateixa ximpleria sense suc ni bruc fins a l'extenuació? Jo ho trobo simpàtic... Surt aquest estiiiu i demostra que estàs viiiiiu... Ep, ep, no m'insulti, que jo no l'he pas insultat, eh? A veure si encara li afegiré unes quantes imatges de pares fent el sapastre amb la canalla... Surt aquest estiiiu i demostra que estàs viiiiiu...
I està de sort: no li poso cap musiqueta enervant entre frase i frase perquè això és un text i no sé com fer-ho, perquè si no... Surt aquest estiiiu i demostra que estàs viiiiiu... Què diu que què? Que vostè no ha pagat un euro vint per llegir aquesta merda de columna? Ara l'escolto! Ei, col·legues, hi ha algú per aquí, als articles del costat? Va, som-hi, tots alhora: surt aquest estiiiu i demostra que estàs viiiiiu... Que el nostre directiu vegi que no hi ha escapatòria! Si canvia de diari, per a ell va el pollastre. I si es queda aquí, doncs res, tu, a entomar-la. Que, al capdavall, aquesta és una empresa privada i fem el que volem.

Una altra cosa seria que es pagués amb els diners de tots els contribuents. Aleshores potser sí que seria massa fort fomentar el cretinisme i l'estupidesa amb l'excusa de ser un mitjà de proximitat que va a favor de la llengua catalana. Si en comptes d'intentar aixecar el nivell de la població es dediqués a enfonsar-lo més i més en un infantilisme llastimós a còpia de metrallar-nos amb programes còmics propis d'EGB i enervants espots de continuïtat, oi que encara es posaria més nerviós?Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.