El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Colera

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Sol Sol Clarianes Pluja i clarianes Pluja Pluja Pluja
Prob. precip. (%) 00065806555
Cota de neu (m) 000700600600900
T. màxima (ºC) 19171511111213
T. mínima (ºC) 6684567
Vent 15 km/h NE 40 km/h NO 35 km/h N 30 km/h N 35 km/h E 20 km/h E 15 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sense canvis

Es manté l’anticicló damunt el país i el cel seguirà serè en general. Malgrat tot, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de l’altiplà Central, però no s’hi espera precipitació. Pel que fa a les temperatures, la mínima serà semblant, mentre que la màxima quedarà semblant o lleugerament més alta, sobretot a l’interior. Bufarà vent de component nord al nord del cap de Creus, entre fluix i moderat, amb alguns cops forts al principi del dia; a la tarda afluixarà. A més, fins al migdia bufarà mestral entre fluix i moderat a les Terres de l’Ebre. A la resta del territori predominarà el component sud i oest fluix amb algun cop moderat. La visibilitat serà bona o excel·lent, si bé fins a migdia serà regular o localment dolenta a punts de l’altiplà Central.

La mar: Entre maror i forta maror a la Costa Brava, i entre marejol i maror a la resta.

Demà: Continuarem amb un cel serè en general. Malgrat tot, fins al final del matí hi haurà estrats baixos a punts de l’altiplà Central, si bé seran més densos fins a primera hora del matí. Temperatures lleugerament superiors.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET