Franja TV3

Dilluns, 10 maig de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa entrevista la consellera de Salut, Alba Vergés, en el primer dia laborable sense estat d'alarma. També es valora com han anat les primeres nits sense toc de queda, amb el comissari dels Mossos, Joan Carles Molinero. Es parla amb joves que han aprofitat per sortir de nit i amb el responsable d'uns barets de platja que diumenge ja poden obrir fins a les 23:00. Més tard, l'economista Fernando Trias de Bes explica com funcionen els NFT i per què es paguen milions de dòlars per originals digitals d'imatges, sons o, fins i tot, tuits. A més, John Carlin comenta els resultats de les eleccions a Escòcia, que s'han sabut el cap de setmana i que marquen si els independentistes intenten un segon referèndum per la independència.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Albergínies a l'estil japonès
L'albergínia admet tota mena de coccions i es pot preparar de maneres molt diverses, que sempre queden delicioses. Avui es fa una versió d'unes albergínies tastades en un restaurant asiàtic.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Miquel no vol portar el projecte de la Cristina, així que ho farà la Gemma. A més, tots dos socis li demanen a la Noe que sigui professional sobre aquest tema. La Cristina, per part seva, està disposada a tot per recuperar el Quique. Paral·lelament, després de defensar la Sara, han acomiadat el Litus. Mentrestant, l'Eva tracta d'animar-lo, però el Litus pateix per l'economia familiar, ja que no podran fer les obres. Finalment, la Pili i l'Andreu ja tenen data per a l'extracció d'òvuls, i durant cinc dies, l'Andreu no pot ejacular.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Crims
Castell (II)
La nit del primer ball de Carnestoltes que es permet després de quatre dècades de dictadura franquista acaba en tragèdia en un poble del Montsià. Una família que passejava per la muntanya troba el cos sense vida de Mari Carmen Castell. La noia, que és filla d'un antic alcalde del poble, ha patit un intent de violació i, després de defensar-se del seu agressor, ha acabat assassinada. És 1982 i el cos encarregat de dur a terme la recerca és una Guàrdia Civil amb tanta voluntat com manca de preparació. Després de mesos posant de cap per avall gairebé tot el Montsià i de comparar el pèl d'una trentena de persones amb les restes que es van trobar a les mans de Mari Carmen, el cas es tanca sense cap culpable clar. Almenys fins que dos anys després, una nit de cap de setmana, es produeixen a Ulldecona dos intents de violació més. Aquesta vegada les noies poden fugir, però tothom torna a pensar en el crim de Mari Carmen. Especialment la família Castell, als quals se'ls fa molt difícil sentir el cognom del sospitós, ja que les famílies són veïnes i sempre han estat molt unides. (Últim programa de la temporada.)
Documentals
Durada: 55'
23.00
Crims
Per què matem?
Tothom és capaç de matar. Una decisió equivocada és el que separa a tothom de fer mal a algú de manera tràgica: un moment de bogeria al volant, un ganivet que llisca, una empenta, entre altres situacions. De la mà de psiquiatres, investigadors, forenses, policia científica, advocats, jutges i periodistes, el capítol analitza les raons que porten a matar, els mòbils dels crims, els modus operandi dels assassins, els escenaris dels crims, les autòpsies, la ment del criminal, la llei i el tractament que en fan els mitjans de comunicació.
Documentals
Durada: 65'
00.05
Quan arribin els marcians
Es parla amb els autors de tres obres recents que entrellacen els esdeveniments històrics amb l'experiència íntima de personatges corrents. Miqui Otero ha publicat Simón, una novel·la en què el protagonista madura en paral·lel als grans fets que marquen la ciutat de Barcelona entre els anys 1992 i 2018; la cineasta Jasmila Zbanic recrea, a la pel·lícula Quo Vadis, Aida?, els fets que van portar a la massacre de Srebrenica, durant la guerra de Bòsnia, i Jordi Casanovas ha escrit Alguns dies d'ahir, una obra que explora com els dies més convulsos del procés independentista català influeixen en els afectes i les relacions d'una família catalana prototípica. Més tard, els marcians s'infiltren a casa de l'escriptor Kiko Amat, que ha publicat la novel·la Revancha, per descobrir el funcionament de les revenges humanes. Finalment, es reflexiona sobre com el telèfon mòbil, internet i les xarxes socials s'empassen cada vegada més l'atenció dels humans.
Altres
Durada: 25'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
02.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.00
Rumba a l'estudi
Willy Fuego. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Barcelona Blue Grass Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'