Franja TV3

Dimarts, 11 maig de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa entrevista la diputada de la CUP Eulàlia Reguant. A més, el corresponsal a París, David Melgarejo, explica quina és la situació a França, ara que comencen la desescalada. També es presenta el noi que de manera voluntària ha recopilat totes les dades de la pandèmia. Més tard, es parla el cas d'alguns restaurants als quals se'ls ha disparat la factura de la llum tot i estar tancats aquests mesos. Posteriorment, es parla amb l'epidemiòleg i cap de Medicina Preventiva de l'Hospital Clínic, Antoni Trilla, i el cap del Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital del Mar, Joan Ramon Masclans, de quines són les expectatives a partir d'ara quant a la pandèmia. Finalment, Isabel Garcia Pagan i Arturo Puente fan un repàs de l'actualitat del dia i ve al plató Sergi Pàmies amb la seva personal selecció de notícies.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Turbot a la papillota
Coure en papillote és una manera de preservar el sabor natural dels productes i aprofitar els propis sucs per a la cocció. Es fa amb un turbot.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Gina explica que l'Ignasi ha aparegut a la feina amb una furgoneta misteriosa, i la Marta vol esbrinar què hi amaga. El Quim, per part seva, s'enfada molt quan descobreix que el Jordi va quedar amb la Xesca i li va regalar un vestit a la nena. Paral·lelament, el Litus només troba feines de cuidador i això fa que estigui molt irritable. Mentrestant, el Jordi veu la Sílvia i l'Anna juntes i es molesta, ja que no li han dit que s'havien reconciliat. Finalment, l'Anna presenta formalment el Juli a la seva mare, i la Sílvia intueix que al Juli n'hi passa alguna.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Sense ficció
Inclou Els escombriaires de les xarxes
Documentals
Durada: 95'
23.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 105'
01.25
Sinopsi
Al barri del Poblenou de Barcelona, la Nollegiu és molt més que una llibreria. El llibreter Xavier Vidal té molt clar que l'objectiu final del seu negoci és crear una gran comunitat de lectors i per això l'activitat presencial i a les xarxes és sempre frenètica. Cada matí, mitja hora abans d'obrir la llibreria, el Xavier connecta amb els seus clients a través d'Instagram Life i els recomana llibres i autors.
Altres
Durada: 5'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
La Séptima trastada. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Aranjazza. Espai musical.
Altres
Durada: 60'