Franja TV3

Dimecres, 22 setembre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
En el programa d'avui s'entrevista el ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escribà, l'endemà de la reunió del govern espanyol amb els agents socials per acordar la pròrroga dels ERTO. També s'entrevista el president del grup de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa. L'espai torna a l'illa de La Palma per conèixer l'última hora de l'erupció del volcà Cumbre Vieja. Des de l'Afganistan, intervé Nicolás Valle, enviat d'especial de TV3 a Kabul, perquè expliqui la situació del país sota el control dels talibans. A la taula, Gemma Ubasart, Milagros Pérez Oliva i Saiba Bayo analitzen els principals temes d'actualitat. A més, Juan Soto Ibars s'afegeix a la tertúlia per parlar de la desinformació a les xarxes socials arran de la convocatòria d'una manifestació homòfoba al barri de Chueca, a Madrid.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Terrina de xai
Es fa xai d'una manera diferent, aprofitant els sabors de fruites com els dàtils i els tamarindes i rematant-ho amb un cuscús.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
La Noe s'indigna quan es troba amb la Marta portant el Guillem a l'escola i descobreix que el Miquel s'ha instal·lat a casa seva. Més tard, la Noe comença a pensar que la Marta i el Miquel tenen una aventura. La Cristina li explica al Quique que es casarà amb el Bruno i que aniran de lluna de mel a Nova Zelanda. A més, el Dani demana explicacions després d'una altra mala crítica del Burger. Paral·lelament, l'Adam defensa la Marta, però li explica al seu cunyat el que va passar. Finalment, el Manel s'enfada quan s'assabenta que la Gemma l'ha matriculat a la universitat.
Sèries
Durada: 45'
16.45
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 210'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Alguna pregunta més?
El programa ensenya com Joel Díaz va aconseguir accedir a la plaça de Sant Jaume i dirigir unes paraules a Pedro Sánchez en la seva última visita a Catalunya. A més, Isma Juárez desfila a la Madrid Fashion Week i la il·lustradora Moderna de Pueblo passa per La televisió és cultura. Posteriorment, s'estrena la secció El Koementari, en la qual Ronald Koeman opina sobre el que vol. Més tard, es mostren les millors imitacions dels espectadors a Vull sortir a l’APM?. Finalment, Tomás Roncero entrevista el bisbe Novell.
Altres
Durada: 35'
22.45
Lloguer a primera vista
Clara i Anabel/Josep M. i Dani
En aquest programa arriben noves desavinences entre l'Anabel i la Clara, però l'Anabel ho vol compensar amb una sorpresa. Potser d'això en depèn la decisió final de continuar amb la convivència o no. A més, el Dani i el Josep Maria, que semblaven molt diferents, comencen a obrir-se i compartir records. Immediatament després arriba Anna Simón i han de decidir si volen continuar junts. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 45'
23.30
Lloguer a primera vista
Millors moments
L'espai recorda els millors moments de la convivència de la Carme, el Carlos i l'Andrea, la Rosaura i l'Ivan, la Clara i l'Anabel i el Dani i el Josep Maria. Però també es descobreixen moments que no van formar part dels quatre programes anteriors: moments inèdits de totes les parelles.
Altres
Durada: 70'
00.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
02.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 100'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Delai. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Duetu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'