Franja TV3

Dijous, 23 setembre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa connecta amb La Palma per estar pendent del desolador rastre que deixa la lava camí del mar, especialment a Todoque. A més, la responsable de la campanya de vacunació d'Amnistia Internacional, Maribel Tellado, explica la campanya que han començat per demanar 2.000 milions de vacunes per als països pobres. Posteriorment, l'economista Judith Vall analitza les causes de l'èxit de matriculació d'aquest curs en la Formació Professional. Finalment, es parla amb els protagonistes i la directora de Maixabel, la pel·lícula que narra la reconciliació entre la vídua de Juan María Jáuregui i membres del comando d'ETA que el va assassinar.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Quiche de bolets
La quiche de bolets d'avui es troba a mig camí entre una recepta dolça i salada.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Cati se salta les normes de la Gemma i assaja la inauguració de la botiga de sabates a la consultoria. La Noe i la Cèlia, per part seva, no poden aturar-la. Paral·lelament, el Quim convenç la Cati perquè li doni una feina. El Marc, per part seva, vol frenar la seva relació amb la Iolanda, ja que ella s'ha fet molt amiga de la seva mare. Mentrestant, l'Andreu demana al Vicenç que es mantingui al marge de la decisió del Manel sobre el seu futur, però el Vicenç no li fa cas. Finalment, el Juli explica a l'Anna el mal moment que va viure amb la Sílvia i l'Anna recrimina als pares la seva actitud.
Sèries
Durada: 45'
16.45
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 210'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Polònia
L'oci nocturn torna a obrir les portes, però ho fa amb moltes limitacions. Per això, l'historiador Aniol Jorquera fa una visita guiada al Museu de les Discoteques, on explica com se sortia de festa abans de la pandèmia provocada per la Covid-19 i abans de les restriccions. A més, s'estrena El cap infiltrat, el programa en el qual s'acompanya el director d'una empresa per saber què és el que falla en la seva companyia. Pere Aragonès es fa passar per un treballador més de la Generalitat per descobrir com treballen i quina relació tenen els seus consellers. Paral·lelament, el preu de la llum no para de batre rècords. Per aquest motiu, la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, rep la visita del director del llibre Guinness dels rècords i d'alguns dels seus personatges més emblemàtics. Finalment, José Luis Martínez-Almeida i Pablo Casado miren de resoldre un misteri a la seu del PP.
Altres
Durada: 40'
22.50
Fake Night
Fake Night amb sor Lucía Caram
Entrevistar una monja sempre és un repte per a un ateu convençut. L'Oriol ha d'aguditzar l'enginy per pensar idees i activitats a l'altura de l'entrevistada: sor Lucía Caram. I ho ha de fer, a més, amb Jair Domínguez, el nou director de TVC, que només diu que sí a aquelles propostes que són molt arriscades, molt atrevides i molt descarades. A més, al llarg del programa, l'Oriol és creua amb altres treballadors de la casa, com Xavier Graset o Quim Masferrer, amb els quals manté una relació peculiar.
Altres
Durada: 55'
23.45
El punt D
Altres
Durada: 50'
23.45
M de Masturbació
Ara que les relacions sexuals disminueixen, el sexe en solitari no para d'augmentar. El programa analitza per què a la gent li agrada masturbar-se i es pregunta si els orgasmes són millors. A més, el boom del satisfyer ha fet replantejar l'estereotip que la masturbació és cosa d'homes. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 50'
23.45
I d'Identitat sexual
Una de les preguntes que més sovint es fa una dona embarassada és si serà nen o nena. La resposta posa en marxa un munt d'accions que condicionen al llarg de la vida. El programa aclareix conceptes que sovint es confonen, com sexe biològic i gènere. A més, s'explica què és la identitat de gènere, que no té res a veure amb l'orientació sexual.
Altres
Durada: 50'
00.35
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
02.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.00
Rumba a l'estudi
Te Descargo. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Malacara Blues Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'