Franja TV3

Diumenge, 26 juny de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 350'
11.50
Néixer de nou
En aquest programa es pretén explicar què són, què pretenen i què fan els protestants catalans, amb la voluntat de sortir del silenci en què durant molts anys han hagut de viure.
Altres
Durada: 30'
12.20
Signes dels temps
Zainab Zeb Kahn, activista pels drets de la comunitat musulmana als EUA
Montserrat Esteve parla amb Zainab Zeb Kan, activista nord-americana. Actualment, és presidenta i directora executiva de MALA, Muslim American Leadership Alliance, una organització cívica compromesa amb la promoció de la diversitat i la celebració de l'herència musulmana als Estats Units.
Altres
Durada: 25'
12.45
Diumenge, concert
Bach & Forward/Concert de Juan de la Rubia i Marco Mezquida (II)
Segona part del concert multidisciplinari que van oferir Juan de la Rubia i Marco Mezquida, juntament amb l'artista visual Alba G. Corral, des del Palau de la Música Catalana. Es tracta d'unes improvisacions sobre l'obra de Bach fetes per dos grans teclistes que provenen de dos mons diferents: la música clàssica i el jazz.
Altres
Durada: 60'
13.45
APM? Extra
Lliurament dedicat a les bromes més simpàtiques de la tele i a l'emissió d'una nova edició de Gran Reserva. A més, l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, en una situació una mica delicada; un homenatge al programa Quan arribin els marcians i una entrevista molt complicada.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Instint maternal
Un any després de perdre el seu fill durant el part, la Kristin decideix separar-se del seu marit, ja que no ha superat la pèrdua del nadó. Però aviat se sent recuperada quan ella i la seva millor amiga es queden embarassades alhora.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.15
Tarda de cine: El meu fill
La Mathilde, una empleada dels serveis socials, rep la visita d'una adolescent que diu que ha patit abusos durant una festa. Mentre es va guanyant la confiança de la jove, la Mathilde sent amb estupor que l'autor dels fets ha estat el seu fill. El noi ho nega, però és acusat en ferm.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.00
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 60'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou Adolescents amb orgull
Altres
Durada: 55'
23.00
Stonewall: Els orígens de l'orgull gai
Cada 28 de juny té lloc a diverses ciutats del món la desfilada de l'Orgull Gai, una festa mordaç i resplendent, amb música i una desfilada de carrosses. Però no sempre ha estat així. Encara que el 2020 es va complir el 50è aniversari d'aquesta desfilada, originalment era coneguda com la Marxa del Dia de l'Alliberament de Christopher Street, en record de la primera vegada que gais i lesbianes passejaven pels carrers afirmant públicament la seva condició amb la intenció de commemorar els disturbis de Stonewall de 1969. Aquell any, la policia de Nova York va fer una batuda a Stonewall, un bar de Greenwich Village freqüentat per gais. Cansats de la persecució, els clients del local es van reunir a la plaça de davant durant diverses nits per manifestar-se contra la injustícia permanent de la qual eren víctimes. El documental recull el testimoni dels activistes d'aquella època, que expliquen com era la seva vida abans dels fets de Stonewall, les nits de rebel·lió davant del bar, l'estructuració d'una organització política i la primera marxa per commemorar aquella repressió.
Documentals
Durada: 60'
00.00
Pel·lícula: Només per als teus ulls
L'agent 007, James Bond, ha de recuperar l'ATAC, un dispositiu militar secret de guia per satèl·lit, abans que caigui en mans russes.
Pel·lícules
Durada: 125'
02.05
Pel·lícula: L'home de la pistola d'or
Una bala d'or amb la inscripció 007 i una nota que amenaça l'agent James Bond apareixen a l'oficina del servei secret de sa majestat. El remitent de l'enviament sembla que és l'Scaramarga, un assassí professional que cobra un milió de dòlars per encàrrec.
Pel·lícules
Durada: 119'
04.04
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 56'
05.00
Folc a l'estudi
Escarteen Sisters. Espai musical.
Altres
Durada: 60'