Franja TV3

Divendres, 4 desembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
L'espai analitza com serà aquest any el pont de la Puríssima, que sempre ha estat l'inici de la temporada turística d'hivern. Lídia Heredia entrevista Marta Domènech i David Isern, que regenten hotels al Priorat i la Cerdanya fa més de 70 anys i no havien patit mai pel seu negoci com en aquest any de pandèmia. Per altra banda, el director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau, ajuda a fer una radiografia de la mobilitat. Es fixa especialment en aquest dijous, que ha estat l'últim dia de mobilitat lliure abans del pont. A més, es parla amb el psicòleg clínic José Ramón Ubieto per saber per quin motiu costa tant acceptar aquesta anormalitat, arran del canvi d'hàbits i restriccions socials que ha imposat el coronavirus.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Crema de xocolata picant
Menjar xocolata picant potser no és tan modern com sembla, ja que els asteques, que van ser els primers a provar la xocolata, ja la barrejaven amb coses picants fa més de 500 anys. Avui es barreja amb arròs cruixent per preparar una versió del torró de xocolata amb arròs amb un punt picant.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Gemma no es veu capaç d'anar a treballar i menteix al Miquel fent-li creure que la seva germana està malalta, però ell no s'ho acaba de creure. Per la seva banda, des que està sense feina, el Quim està insuportable, de manera que la Cati i la Xesca decideixen passar a l'acció. A més, la Roser diu a l'Andreu que el Marcos ha agafat la baixa i que serà al seu costat fins que se'n surti, però que no veu cap futur al seu matrimoni. Per la seva banda, la Pili arriba amb bones notícies. Paral·lelament, el Jordi s'adona que les seves amants el bloquegen a l'app i no n'entén el motiu. Finalment, l'Ivan s'avergonyeix de la feina del Gabriel i això comporta problemes per a la parella.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Zona zàping
El programa comença a recollir felicitacions originals de Nadal dels espectadors, però el protagonista viral és un nen que va fer un homenatge a Diego Armando Maradona imitant un gol que l'astre argentí va fer de falta contra la Juventus el 1985. A més, es compta amb la presència de David Anillo, del grup Senyor Peix, que tanca el programa amb el seu tema Demà i per sempre. També s'inclouen curiositats, com un tanc que necessita que l'empenyin, periodistes amb problemes en directe o un expert en l'ús del nunchaku.
Altres
Durada: 45'
22.50
La gran pel·lícula: L'aparició
El Jacques és un reporter d'un diari francès, i un dia la reputació sobre la seva imparcialitat i dots per a la investigació criden l'atenció del Vaticà. Un dia, rep una misteriosa trucada per formar part d'un comitè que investiga la veracitat d'unes suposades aparicions en una petita localitat francesa que l'Anna, una jove de 18 anys, afirma haver presenciat. La notícia s'ha estès ràpidament i ha arribat a tal magnitud, que milers de pelegrins visiten al lloc de les suposades aparicions.
Pel·lícules
Durada: 150'
01.20
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
04.00
Rumba a l'estudi
El Fugitiu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Jordi Molina. Espai musical.
Altres
Durada: 60'