Franja TV3

Diumenge, 28 febrer de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 315'
11.15
Néixer de nou
Llegir llibres cristians
A la fi dels anys 60 va néixer a Barcelona el Grup Bíblic Universitari per reunir els protestants que accedien a la universitat. No resultava gaire fàcil ser protestant i universitari sota la dictadura franquista. Malgrat totes aquestes dificultats, el GBU, que és com se'l coneix, va sobreviure a la repressió.
Altres
Durada: 20'
11.35
Signes dels temps
L'escola concertada
La crisi, l'infrafinançament i l'anomenada llei Celaá posen traves a l'escola concertada cristiana. El secretari general de la Federació d'Escoles Cristianes de Catalunya Miquel Mateo i la directora de Vedruna Àngels del barri del Raval, Antònia Cortina, parlen de xifres en la manca de finançament públic de les concertades.
Altres
Durada: 30'
12.05
Diumenge, concert
Concert Essencial a Lleida
Essencial és el concert d'homenatge de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida i de l'Orquestra de Metges Ars Medica dirigides per Alfons Reverté als col·lectius que han estat en primera línia i en record a les víctimes de la COVID-19. El concert es va celebrar el 6 de setembre de 2020 en la nau de la Seu Vella de Lleida. Es tracta d'un concert únic amb un programa totalment laic, amb la voluntat que tothom se senti identificat, i que evoluciona del duel a l'esperança passant per l'absència i la fortalesa.
Altres
Durada: 70'
13.15
Polònia
Al programa d'avui, Pere Aragonès, Laura Borràs, Carles Puigdemont i Oriol Junqueras negocien qui es queda la Conselleria d'Interior a ritme d'I'll be there for you, la mítica cançó de la sèrie Friends. També es mostra com viu totes aquestes nits d'aldarulls Xavier Graset, que cada dia es queda sense programa, perquè es veu obligat a connectar en directe amb les manifestacions. A més, arriba el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, que mira de defensar els mossos d'esquadra assegurant que l'ús de bales de foam és perfectament proporcionat. També hi ha aldarulls a l'interior del govern espanyol, per les diferències entre el PSOE i Podem. Pedro Sánchez i Carmen Calvo descobreixen Pablo Echenique i Pablo Iglesias increpant la policia des d'una barricada. Més tard, després que el PDeCAT s'hagi quedat sense representació al Parlament, Artur Mas suplica tornar a Junts per Catalunya. Després, el programa acompanya Pablo Casado a buscar una nova seu per al Partit Popular, després d'anunciar que deixen l'edifici del carrer Génova. Salvador Illa, en veure que no aconseguirà ser president, intenta recuperar la seva cartera de ministre, que Miquel Iceta no pensar deixar anar. A Qui en dona més?, es viu en directe la subhasta dels objectes més preuats de Ciutadans. Finalment, a la CUP, David Fernández i Dolors Sabater intenten destruir la clau de la governabilitat, una clau que només els ha portat problemes.
Altres
Durada: 35'
13.50
APM? Extra
Al programa d'avui, s'emet Catalan Kombat, la pel·lícula de la política catalana. A més, se saluda el rei, Roncero vibra amb Agatha Ruiz de la Prada, s'arriba a Mart, s'entrevista el conseller d'Interior i, finalment, ve al programa un convidat molt especial.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: La mare perfecta
La Jackie accepta la nova i jove esposa del seu exmarit i fins i tot veu amb bons ulls l'estreta relació que té aquesta amb la Brooke, la seva filla adolescent. Però aviat s'adona que realment està perdent la seva filla.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.10
Tarda de cine: 10x10
El Lewis és un home aparentment normal. No obstant això, amaga un terrible secret: està obsessionat amb la Cathy, de la qual busca venjar-se. El Lewis ha seguit molt de prop els passos de la dona, ha analitzat la seva rutina i observat minuciosament el seu comportament. Quan se sent preparat, decideix dur a terme el seu pla i la segresta a plena llum del dia. A continuació, tanca la Cathy en una cel·la insonoritzada i de mida petita, concretament de 10x10, on pretén fer-la parlar i, així, descobrir el fosc secret del seu passat. Però no compta amb que la Cathy no té intenció de donar-se per vençuda tan fàcilment i resulta ser tan resolta com el seu segrestador.
Pel·lícules
Durada: 80'
18.30
Tarda de cine: La veritat sobre l'Emma
La Molly, una estudiant de psicologia, es desperta un matí i descobreix que la seva companya de quart, l'Emma, s'ha suïcidat. Com que no és capaç d'acceptar-ho, decideix investigar els fets.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Batalla monumental
La batalla final
La batalla final ha arribat i es lliura entre els sis monuments que les catalanes i els catalans han anat triant durant les sis setmanes del programa. Es tracta d'una gala en directe en què la decisió final la pren, com sempre, el públic. A més, en aquesta batalla final, Candela Figueras i Ivan Medina exposen tots els arguments a favor de cada monument i es fan acompanyar de convidats i experts amb l'objectiu d'ajudar l'audiència a prendre la decisió final. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 70'
23.15
Batalla monumental
L'altra cara de la batalla
El programa ja té guanyador. Però han estat sis setmanes molt renyides entre jaciments arqueològics, conjunts medievals, art modernista i monestirs. En aquest capítol especial, Candela Figueras i Ivan Medina visiten el monument guanyador per conèixer la reacció dels habitants de la zona. Aquest viatge junts els porta a recordar els millors moments de la temporada. Amb ells, es revisen les pífies dels rodatges, l'altra cara de l'espai i també es reviuen les panoràmiques més impressionants de tots els monuments de la temporada.
Altres
Durada: 40'
23.55
Temps de neu
Programa dedicat a divulgar tot allò referent a la neu, activitats esportives i tota mena de competicions, tant oficials com amateurs.
Esports
Durada: 25'
00.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 220'
04.00
Rumba a l'estudi
La Séptima trastada. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Lluís Gómez Dotze Contes 4tet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'