Franja 33

Divendres, 30 setembre de 2022
06.00
Misha, la gata violeta
Carters per un dia. La Misha és una gateta de 5 anys molt tossuda i una mica rebel. Té moltes característiques d'un gat: és independent, és curiosa i quan vol alguna cosa, ho vol de seguida.
Infantils
Durada: 7'
06.07
Misha, la gata violeta
L'embús. La Misha és una gateta de 5 anys molt tossuda i una mica rebel. Té moltes característiques d'un gat: és independent, és curiosa i quan vol alguna cosa, ho vol de seguida.
Infantils
Durada: 7'
06.14
Misha, la gata violeta
Puja a l'avió. La Misha és una gateta de 5 anys molt tossuda i una mica rebel. Té moltes característiques d'un gat: és independent, és curiosa i quan vol alguna cosa, ho vol de seguida.
Infantils
Durada: 7'
06.21
Misha, la gata violeta
Equip de neteja. La Misha és una gateta de 5 anys molt tossuda i una mica rebel. Té moltes característiques d'un gat: és independent, és curiosa i quan vol alguna cosa, ho vol de seguida.
Infantils
Durada: 5'
06.26
Xavier Enigma i el museu secret
Soc el Louis Pasteur. Un viatge per la història, en la qual el Xavier Enigma, la Yadina i el Brad coneixen personatges famosos quan eren petits, com Johann Sebastian Bach, Marie Curie, Marie Shelley, Cleòpatra, Charles Dickens o Anna Pavlova, entre molts altres.
Infantils
Durada: 11'
06.37
Xavier Enigma i el museu secret
Soc la Rachel Carson. Un viatge per la història, en la qual el Xavier Enigma, la Yadina i el Brad coneixen personatges famosos quan eren petits, com Johann Sebastian Bach, Marie Curie, Marie Shelley, Cleòpatra, Charles Dickens o Anna Pavlova, entre molts altres.
Infantils
Durada: 12'
06.49
L'abella Maia
Propietat privada. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 12'
07.01
L'abella Maia
El brunzit assassí. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 12'
07.13
Zoom, el dofí blanc
Els monstres de Maotou. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
07.25
Zoom, el dofí blanc
Un fantasma sota el mar. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 13'
07.38
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
El Po dolent. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 23'
08.01
Pat, el gos
Guardaespatlles. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
08.08
Pat, el gos
Embolic al pícnic. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
08.15
Pat, el gos
Robopat. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 9'
08.24
Masha i l'os
A fer nones! La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 6'
08.30
Masha i l'os
Els tres mashqueters. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 8'
08.38
Masha i l'os
Golf per tres. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 7'
08.45
Elements MIC
El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 15'
09.00
Pirata i Capitano
Units pel Gran Oceà. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
09.11
Pirata i Capitano
Un regal meravellós. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
09.22
Els o-o-ossets
Els ossos investigadors. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 5'
09.27
Els o-o-ossets
Un altre cop tard. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 6'
09.33
Els o-o-ossets
L'informatiu del Bucky. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 6'
09.39
Leo, el guardabosc
El suricata. El Leo i la Katie són dos germanets aprenents de guardabosc. Viuen en plena natura amb el seu gosset Heroi i, molt sovint, troben animals perduts al jardí. Quan això passa, busquen informació sobre l'animal i viatgen fins al seu lloc d'origen per alliberar-lo.
Infantils
Durada: 11'
09.50
Leo, el guardabosc
El faisà daurat. El Leo i la Katie són dos germanets aprenents de guardabosc. Viuen en plena natura amb el seu gosset Heroi i, molt sovint, troben animals perduts al jardí. Quan això passa, busquen informació sobre l'animal i viatgen fins al seu lloc d'origen per alliberar-lo.
Infantils
Durada: 11'
10.01
Els mixets
Jugar a les fosques. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
10.06
Els mixets
A fet i amagar. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
10.11
Els mixets
El partit. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
10.16
Comptem amb la Paula
Salvem l'amic del capità Barba-roja. La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics.
Infantils
Durada: 11'
10.27
Comptem amb la Paula
Històries encadenades. La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics.
Infantils
Durada: 10'
10.37
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
El cas del misteri dels adhesius. El Noddy i els seus amics fan de detectius i resolen els misteris de Toyland.
Infantils
Durada: 11'
10.48
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
El cas del tresor robat. El Noddy i els seus amics fan de detectius i resolen els misteris de Toyland.
Infantils
Durada: 14'
11.02
Els germans Kratt
Lloros al poder. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 21'
11.23
Els germans Kratt
Aventura al·lucinant a l'Amazònia (I). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 25'
11.48
Zoom, el dofí blanc
La desaparició de la tortuga. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
12.00
Zoom, el dofí blanc
Els jocs de la Polinèsia. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 13'
12.13
Robin Hood, el trapella de Sherwood
El cofre sorpresa. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
12.25
Robin Hood, el trapella de Sherwood
El rei i la gallina. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
12.37
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Els invasors. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
12.49
Els meus veïns pirates
La cama de fusta de l'avi. La vida massa tranquil·la a Villasosa de la Ribera de cop i volta es posa de potes enlaire amb l'arribada dels Jolley-Rogers, una família de pirates. Per a la Matilda, l'arribada d'aquests nous veïns és un somni fet realitat: amb el Jim Lad a prop, el fill dels Jolley-Rogers, no hi ha possibilitat d'avorrir-se.
Infantils
Durada: 11'
13.00
Els meus veïns pirates
Saqueig correcte. La vida massa tranquil·la a Villasosa de la Ribera de cop i volta es posa de potes enlaire amb l'arribada dels Jolley-Rogers, una família de pirates. Per a la Matilda, l'arribada d'aquests nous veïns és un somni fet realitat: amb el Jim Lad a prop, el fill dels Jolley-Rogers, no hi ha possibilitat d'avorrir-se.
Infantils
Durada: 12'
13.12
Agència Galàctica
El matuzed. Dany, Apple, Zed i K són els reis de les reparacions intergalàctiques, però també del caos i de les situacions catastròfiques.
Infantils
Durada: 11'
13.23
Agència Galàctica
Pi, el petit asteroide. Dany, Apple, Zed i K són els reis de les reparacions intergalàctiques, però també del caos i de les situacions catastròfiques.
Infantils
Durada: 12'
13.35
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
La venjança del rinoceront. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 22'
13.57
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
A ulls clucs. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 23'
14.20
Yakari
La lligadura de plomes. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
14.32
Yakari
El Roc tranquil i el coiot. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 13'
14.45
El xai Shaun
Pispant fruita. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
14.52
El xai Shaun
Fora abelles! El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 8'
15.00
El detectiu Conan
El segrest d'en Conan (II). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
Infantils
Durada: 25'
15.25
En Grizzy i els lèmmings
Os a règim. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
15.32
En Grizzy i els lèmmings
Os globus. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
15.39
En Grizzy i els lèmmings
Coixí per a ossos. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
15.46
En Grizzy i els lèmmings
Os adherent. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
15.53
En Grizzy i els lèmmings
Músculs exprés. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
16.00
Comptem amb la Paula
Busquem ous de Pasqua. La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics.
Infantils
Durada: 11'
16.11
Comptem amb la Paula
Les formes de la granja. La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics.
Infantils
Durada: 10'
16.21
Pirata i Capitano
La cerca del tresor. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
16.32
Pirata i Capitano
l'illa de les piratestrelles. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
16.43
Pirata i Capitano
La calavera Rosa bis. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
16.54
Masha i l'os
Una bona excursió. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 7'
17.01
Masha i l'os
La primera oreneta. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 8'
17.09
Masha i l'os
El dia de la mel. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 8'
17.17
Masha i l'os
La volta ciclista al bosc. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 7'
17.24
El Mic i els seus amics
Groc com el sol. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 25'
17.49
L'abella Maia
Compte amb el lladre! La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 11'
18.00
Els Mosquerrates
La boira de la perdició. Els rosegadors instal·lats al barri del port viuen bé, però també han d'esquivar perills constantment. Per sort, poden comptar amb els Mosquerrates, quatre valents que ajuden qualsevol rosegador que ho necessiti sense dubtar-ho ni un segon.
Infantils
Durada: 11'
18.11
Els Mosquerrates
El gran robatori. Els rosegadors instal·lats al barri del port viuen bé, però també han d'esquivar perills constantment. Per sort, poden comptar amb els Mosquerrates, quatre valents que ajuden qualsevol rosegador que ho necessiti sense dubtar-ho ni un segon.
Infantils
Durada: 13'
18.24
Yakari
Pare i fill. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
18.36
Yakari
Un tros d'estrella. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
18.48
GhostForce
Mascarada. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 11'
18.59
GhostForce
Nocturn. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 13'
19.12
Els meus veïns pirates
La renyida. La vida massa tranquil·la a Villasosa de la Ribera de cop i volta es posa de potes enlaire amb l'arribada dels Jolley-Rogers, una família de pirates. Per a la Matilda, l'arribada d'aquests nous veïns és un somni fet realitat: amb el Jim Lad a prop, el fill dels Jolley-Rogers, no hi ha possibilitat d'avorrir-se.
Infantils
Durada: 11'
19.23
Els meus veïns pirates
La febre de l'or. La vida massa tranquil·la a Villasosa de la Ribera de cop i volta es posa de potes enlaire amb l'arribada dels Jolley-Rogers, una família de pirates. Per a la Matilda, l'arribada d'aquests nous veïns és un somni fet realitat: amb el Jim Lad a prop, el fill dels Jolley-Rogers, no hi ha possibilitat d'avorrir-se.
Infantils
Durada: 13'
19.36
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Ardent d'entusiasme. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
19.48
Robin Hood, el trapella de Sherwood
El llibre d'en Merlí (I). El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
20.00
Robin Hood, el trapella de Sherwood
El llibre d'en Merlí (II). El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 13'
20.13
Dracs: Cap a nous horitzons
Guerra de nervis (II). Amb el Dagut empresonat, l'Hipo i els seus amics han buscat noves ocupacions. Tanmateix, quan el Dagur aconsegueix escapar i s'apodera de l'Ull de drac, el grup emprèn una cerca per deternir-lo.
Infantils
Durada: 22'
20.35
Els pingüins de Madagascar
Les nits de jocs són perilloses/Pinxos de carrer. Serie que explica la història d'un grup de quatre pingüins que porten la veu cantant en el seu hàbitat del zoo de Central Park.
Infantils
Durada: 25'
21.00
La pitjor bruixa
La poció de canvi de personalitat
Un dia, la Mildred Hubble veu com una nena bruixa que vola amb una escombra s'estavella al seu balcó. És la Maud, que volava cap a l’acadèmia per a bruixes de la senyoreta Cackle per fer-hi la prova d'accés. La Mildred s'apunta a l’aventura i vola amb la seva nova amiga cap a l’acadèmia. Totes les nenes que s'hi presenten venen de família de bruixes i la Mildred no, però passa la prova i comença el curs a l'internat, tot i que va endarrerida respecte a les seves companyes.
Sèries
Durada: 27'
21.27
La pitjor bruixa
Una nova era
Un dia, la Mildred Hubble veu com una nena bruixa que vola amb una escombra s'estavella al seu balcó. És la Maud, que volava cap a l’acadèmia per a bruixes de la senyoreta Cackle per fer-hi la prova d'accés. La Mildred s'apunta a l’aventura i vola amb la seva nova amiga cap a l’acadèmia. Totes les nenes que s'hi presenten venen de família de bruixes i la Mildred no, però passa la prova i comença el curs a l'internat, tot i que va endarrerida respecte a les seves companyes.
Sèries
Durada: 28'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
La mar de bé
Mèdan
Les embarcacions d'arrossegament del port de Roses esperen, molt alineades, que siguin les set del matí per sortir i arribar les primeres als caladors. Una experiència molt emocionant que el Quim viu a bord de la Mèdan amb el seu patró i armador, el Cisco. Més tard, el programa parla amb l'Antoni Falcó, un pescador jubilat, per conèixer la història del Gloriamar Dos, un vaixell museu amarrat al port pesquer de Roses.
Altres
Durada: 40'
22.55
Obrint plaça
L'adversitat
A la vida sovint apareixen adversitats que cal afrontar. El Kanco és un casteller veterà dels Bordegassos de Vilanova i la Geltrú amb qui es parla dels moments complicats que ha sabut superar la colla durant els seus 50 anys d'història, que justament commemoren la temporada 2022. Més tard es coneix el Biel, que va a Bellprat, un petit poble de l'Anoia on només hi viuen una vintena d'habitants sense cap servei ni botiga. A més, fent una paròdia del programa El foraster, que inclou fins i tot un breu monòleg davant dels veïns, el Biel passeja per la vila per saber per què la gent de Bellprat vol continuar vivint al poble malgrat les adversitats i les incomoditats.
Altres
Durada: 30'
23.25
Els quaderns de cuina de la Julie
El País Niçard
La Julie descobreix en aquesta ocasió la geografia, el patrimoni i, sobretot, la gastronomia del comtat de Niça, a la Costa Blava. En aquest programa, un advocat prepara flors de carabassó farcides i, més tard, un catedràtic fa una amanida de sèpia amb carxofa. Finalment, en un poble medieval enfilat dalt d'un cim de l'interior, la Julie aprèn a fer, de la mà del seu amic Guy, una coca de bledes típica.
Altres
Durada: 55'
00.20
A taula
Inclou A Saxònia i A Eivissa: Un mar blau turquesa i uns paisatges naturals de somni: amb raó Eivissa és considerada una de les illes més boniques del Mediterrani. El clima suau afavoreix el cultiu de la taronja, que els eivissencs fan servir per preparar plats d'allò més originals.
Documentals
Durada: 55'
01.15
La mar de bé
Mèdan
Les embarcacions d'arrossegament del port de Roses esperen, molt alineades, que siguin les set del matí per sortir i arribar les primeres als caladors. Una experiència molt emocionant que el Quim viu a bord de la Mèdan amb el seu patró i armador, el Cisco. Més tard, el programa parla amb l'Antoni Falcó, un pescador jubilat, per conèixer la història del Gloriamar Dos, un vaixell museu amarrat al port pesquer de Roses.
Altres
Durada: 35'
01.50
Obrint plaça
L'adversitat
A la vida sovint apareixen adversitats que cal afrontar. El Kanco és un casteller veterà dels Bordegassos de Vilanova i la Geltrú, amb qui es parla dels moments complicats que ha sabut superar la colla durant els seus 50 anys d'història, que justament commemoren la temporada 2022. Més tard, es coneix el Biel, que va a Bellprat, un petit poble de l'Anoia on només hi viuen una vintena d'habitants sense cap servei ni botiga. A més, fent una paròdia del programa El foraster, que inclou fins i tot un breu monòleg davant dels veïns, el Biel passeja per la vila per saber per què la gent de Bellprat vol continuar vivint al poble malgrat les adversitats i les incomoditats.
Altres
Durada: 30'
02.20
Els quaderns de cuina de la Julie
El País Niçard
La Julie descobreix en aquesta ocasió la geografia, el patrimoni i, sobretot, la gastronomia del comtat de Niça, a la Costa Blava. En aquest programa, un advocat prepara flors de carabassó farcides i, més tard, un catedràtic fa una amanida de sèpia amb carxofa. Finalment, en un poble medieval enfilat dalt d'un cim de l'interior, la Julie aprèn a fer, de la mà del seu amic Guy, una coca de bledes típica.
Altres
Durada: 55'
03.15
A taula
Inclou A Saxònia i A Eivissa: Un mar blau turquesa i uns paisatges naturals de somni: amb raó Eivissa és considerada una de les illes més boniques del Mediterrani. El clima suau afavoreix el cultiu de la taronja, que els eivissencs fan servir per preparar plats d'allò més originals.
Documentals
Durada: 50'
04.05
En companyia
Toni Gomila
Neus Albis va fins a Ferreries per trobar-se amb el Toni Gomila, un dels actors més estimats pel públic d'aquestes illes. Manacorí de naixement i ferrerienc d'adopció, Gomila i Albis passegen pels racons íntims de l'actor a Menorca i aprofiten per repassar la seva vida, la seva carrera i sobretot el fenomen d'Acorar, l'obra de teatre illenca més representada del segle XXI.
Altres
Durada: 45'
04.50
Xarxa natura
Baix Ter
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 10'
05.00
L'illa del tresor
Carme Ruscalleda
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.25
L'illa del tresor
Moisès Broggi
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.50
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 10'