Franja La 1

Dimarts, 3 agost de 2021
06.00
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Cuartos de final masculinos.
Esports
Durada: 20'
06.20
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Esports
Durada: 20'
06.40
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
La selección española se mide al gran favorito a la medalla de oro. Tras la derrota frente a Eslovenia en el último partido de la primera fase, los de Scariolo sabían que el grado de dificultad en los cruces podía aumentar y así ha ocurrido. En cuartos de final espera una selección estadounidense a la que España no ha logrado ganar nunca en unos juegos olímpicos.
Esports
Durada: 115'
08.35
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Medal Race.
Esports
Durada: 25'
09.00
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Esports
Durada: 15'
09.15
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Esports
Durada: 45'
10.00
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Final por aparatos.
Esports
Durada: 135'
12.15
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Esports
Durada: 25'
12.40
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Esports
Durada: 20'
13.00
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Semifinal masculina.
Esports
Durada: 120'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
16.00
Tokyo en Juegos
Espai que ofereix un ampli resum dels Jocs Olímpics Tòquio 2020.
Esports
Durada: 45'
16.45
Dos vidas
La Julia està decidida a declarar-se al Tirso malgrat el petó que va veure entre ell i l'Olga, però en l'últim moment pren consciència del que farà i es retracta. A més, l'amor no correspost porta la Julia a sumir-se en una profunda tristesa i deixadesa. Tanta, que la Diana i l'Elena es confabulen per posar-hi fi d'una vegada. El Dani, per part seva, per fi li explica a la seva mare que és un noi trans, però la reacció de l'Elena no és l'esperada pel seu fill. Paral·lelament, a Río Muni, el Kiros confessa a la Carmen que el nen que espera l'Enoa no és seu i que el matrimoni és de conveniència, però la Carmen té molts dubtes de seguir endavant amb el seu idil·li. A més, a això s'hi suma la seva preocupació per la recent acusació i desaparició del seu expromès, ja que la jove no concep que el Víctor sigui culpable, per la qual cosa comença a indagar per saber la veritat. Finalment, la culpa i la tristesa per la mort de l'Alicia estan molt presents en l'Inés, l'Ángel i la Linda, però és aquesta última la que comença a sospitar que, darrere del suïcidi de lAlicia, hi ha alguna cosa més.
Sèries
Durada: 60'
17.45
Servir y proteger
La Lídia s'enfronta al Félix per la seva duresa en l'interrogatori a la Beatriz. La Miralles, per part seva, treu la millor nota en el curs de comissària, però l'Arias fa servir els seus contactes al departament de personal per aconseguir el càrrec. A més, el Carlos i la Yolanda exploren noves hipòtesis per exculpar a Helena Cienfuegos. Finalment, l'Iván toca fons després de la seva ruptura amb la Lara i, borratxo, coqueteja amb la Yolanda.
Sèries
Durada: 55'
18.40
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.40
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 50'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Viaje al centro de la tele
En nuestro corazón (II)
L'espai realitza un homenatge a tots aquells rostres coneguts que han mort recentment: Pau Donés, Rosa María Sardá, Eduard Punset, Camilo Sesto, Chicho Ibáñez Serrador, Luis Eduardo Aute, Monserrat Caballé, Marie Frediksoon, Charles Aznavour, Maradona i Alex Lecquio, entre molts altres.
Altres
Durada: 25'
22.35
Lazos de sangre
El Fary
Luis Cantero, més conegut com El Fary, és el protagonista d'un nou lliurament del programa. A través dels testimoniatges dels seus familiars i amics, l'espai conta la història de com un humil taxista va aconseguir canviar la seva carrera en el taxi per una trajectòria triomfal en el món de la música. A més, els seus fills, Javier i Raúl Cantero, parlen d'El Fary com a pare, de com va aconseguir l'èxit gràcies a molt de sacrifici, del seu carisma i d'aquesta gràcia natural amb la qual, malgrat el seu poc més de metre i mig d'alçada, va conquistar la mateixa Ava Gardner.
Documentals
Durada: 65'
23.40
Lazos de sangre: el debate
El Fary
El debat compta amb la participació de l'actriu Bibiana Fernández, de la presentadora Carmen Alcayde, que es defineix com una fan absoluta del cantant, del cronista musical Fernandisco, del cantant Omar Montes i de les periodistes Paloma Barrientos i Elisa Beni. A més, l'estilista Cristina Rodríguez posa en marxa la seva peculiar secció anomenada Lazos de Moda, en la qual repassa l'evolució d'El Fary a través del seu vestuari.
Altres
Durada: 90'
01.10
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Esports
Durada: 290'