Franja La 1

Dilluns, 20 setembre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Mejor contigo
En aquesta part del programa s'obre un espai per a la conversa amb els personatges més recognoscibles de l'actualitat perquè expliquin els seus nous projectes en una xerrada animada i fluida.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
A Robledillo, els veïns estan dolguts pels articles suposadament escrits per la Julia. A més, tots segueixen sense donar-li el benefici del dubte i la situació és insostenible per a ella, ja que ningú no se la creu, ni tan sols el Tirso. Més tard, el suport del Leo i la distància cada vegada més evident amb l'hostaler, la porten a prendre una decisió per resoldre definitivament el seu problema. L'Elena, per part seva, està preocupada per la transició del Dani i, encara que el més fàcil seria comentar els seus dubtes i pors amb el seu fill, decideix buscar respostes pel seu compte. Paral·lelament, a Río Muni, els últims esdeveniments que han tingut lloc a la presó amb el Víctor han fet que la Carmen, tipa que la Patricia sempre se'n surti, pugui per fi revertir la situació. Finalment, la Inés, atemorida, continua tenint visions de l'Alicia a la llibreria i, per treure's la por del damunt, decideix demanar ajuda.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
Durán aconsegueix arrencar-li una pista al Bravo i el Bremón el col·loca al capdavant de la investigació del cadàver de l'Ana. Més tard, el Hariri revela al Quintero que un informant anònim l'ha advertit en contra seva. A més, el Carlos sembla estar obsessionat amb els supremacistes. Finalment, la Martina, després d'una discussió amb el Rubén, coneix el Víctor al pub.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
MasterChef Celebrity
Famosos aspirants han de mostrar la seva habilitat culinària, oculta fins avui i que només els seus familiars i amics han gaudit, mentre que d'altres comencen gairebé des de zero i s'han de posar a la seva altura.
Altres
Durada: 220'
01.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
03.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 140'