Franja La 1

Dimecres, 22 setembre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Mejor contigo
En aquesta part del programa s'obre un espai per a la conversa amb els personatges més recognoscibles de l'actualitat perquè expliquin els seus nous projectes en una xerrada animada i fluida.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
La denúncia de la Julia ha provocat l'efecte contrari, ja que el diari ha publicat les dades de la denunciant, amb el consegüent enrenou mediàtic. La Julia intenta sobreposar-se, però al poble hi arriben fans i fins i tot la premsa per assetjar la dona. Més tard, el Tirso no creu que l'accident del Mario a la plaça fos tan casual com li van explicar. A més, el Mario li confirma les seves sospites, però no n'hi dona detalls. Paral·lelament, la notícia de l'alliberament del Víctor sacseja la colònia, sobretot perquè la Carmen, el Francisco i la Patricia saben que el Ventura és al darrere. Posteriorment, el Francisco s'assabenta per la Patricia de l'episodi de les fotografies i la culpa d'aquest. Mentrestant, la Linda segueix endavant amb el seu somni d'aconseguir el Río Club sense gaires eines per aconseguir-ho. Finalment, la Carmen li explica que ha d'elaborar un pla de negoci.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
El Bravo per fi confessa la veritat i troben el cos d'Ana Parrabera. A més, la policia identifica el cadàver del Hariri i es descobreix que el Quintero el va visitar abans de l'assassinat. La Lidia, per part seva, desconfia de la Beatriz. Finalment, la Martina té una aventura amb el Víctor.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Viaje al centro de la tele
Especial Miguel Bosé (II)
Programa especial sobre Miguel Bosé en el qual es recorden els seus temes més emblemàtics i es mostren algunes de les entrevistes fetes a l'artista. A mé, es repassen alguns dels seus duets, les seves versions i les seves imitacions. Finalment, s'analitza el seu costat més personal, el seu estilisme i el fenomen fan que l'envolta.
Altres
Durada: 25'
22.35
Lazos de sangre
Concha Velasco
L'espai torna amb un gran homenatge a una de les actrius més reconegudes, versàtils i carismàtiques d'Espanya. Just l'endemà de retirar-se dels escenaris al Teatro Bretón de Logronyo després d'una prolífica i reeixida carrera al llarg de les últimes set dècades, Concha Velasco és en directe al plató del programa. En el documental, Concha Velasco fa les paus amb el passat amb una entrevista única en la qual afronta els episodis més difícils i desconeguts de la seva vida i és més franca que mai. L'actriu s'atreveix a abordar els moments més desafiadors de la seva carrera, el repte que per a ella va suposar ser mare soltera, les barreres sentimentals i econòmiques fruit del seu explosiu matrimoni amb Paco Marsó, i revela els secrets del cor d'una estrella adorada pel públic. A més, la intèrpret de la Chica yeyé està acompanyada pels seus millors amics. Ana Belén, José Sacristán, Andreu Buenafuente i Silvia Abril, al costat de la seva neboda Manuela Velasco, descobreixen el costat més humà de l'artista. (Estrena de la nova temporada.)
Documentals
Durada: 65'
23.40
Lazos de sangre: el debate
Concha Velasco
L'espai analitza el documental que s'acaba d'emetre sobre l'actriu Concha Velasco, que és present al plató. Al costat de la gran protagonista de la nit, el seu fill Manuel Velasco i amics com els actors María Barranco i Pepe Viyuela; el director de cinema, teatre i televisió Fernando Méndez-Leite, autor de la seva biografia; Norma Duval, actriu, presentadora i amiga personal de Concha Velasco; i la periodista Beatriz Cortázar. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 90'
01.10
Pel·lícula: El asesino dentro del círculo
Joaquín Ferrándiz és un jove atractiu i simpàtic que exerceix com a venedor d'assegurances. Ningú no sap que darrere d'aquesta aparença afable s'hi amaga una personalitat psicòpata que l'empeny a assassinar cinc dones a la província de Castelló, on viu.
Pel·lícules
Durada: 70'
02.20
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 110'