Franja La 1

Dissabte, 23 octubre de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'
10.00
MasterChef Celebrity
Durant la pandèmia provocada per la Covid-19, molts restaurants van començar a servir menjar a domicili perquè era l'única manera que els clients continuessin gaudint de la seva cuina. Un costum que ha arribat i ha arrelat. A través d'unes tauletes, els aspirants reben comandes amb els plats del nou delivery MasterChef Family. A més, el jurat, acompanyat de l'humorista Carlos Latre, degusta tot el que s'ha elaborat. Més tard, a l'illa de Lazareto, el programa celebra el nomenament de Menorca com a Regió Gastronòmica Europea 2022. Allà, els equips han de reproduir un menú dissenyat pels xefs Marco Antonio Collado i Oriol Castell, amb el peix i el marisc com a protagonistes, que han de servir a 100 menorquins. Finalment, dividits en dos grups, els davantals negres han de superar quatre proves d'habilitat que permetran que se salvi el més ràpid de cada grup. Els que quedin endarrerits s'enfrontaran a un altre repte culinari sota l'atenta mirada del xef Oriol Castro, amb dues estrelles Michelin.
Altres
Durada: 210'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
El programa entrevista Inés Sastre per repassar amb ella els seus grans èxits com a model i actriu. A més, l'espai celebra el retorn a les passarel·les d'Álvaro Castejón i d'Arnaud Maillard, el duo que formen Alvarno. Finalment es descobreix l'excepcional exposició a París d'un artista singular.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Ella Schön: Bautismo de fuego
El Ben Kieper, el fill de Christina, està involucrat en un accident de trànsit, causat per la seva xicota Juli Dücker, per atropellament i fugida. L'Ella Schön ha de defensar la Juli al judici, però primer ha de descobrir el secret de la jove parella.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Un amor a primera vista
La Clara és filla del Mats, un reconegut constructor de velers. La Clara ha començat a treballar com a assistent en el negoci de construcció de vaixells del seu pare. El pare, tanmateix, li oculta que té una malaltia cardíaca.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: El padre Manolo
A més de cantant i sacerdot, el pare Manolo exerceix de detectiu quan, d'excursió per la serra amb els nens de la parròquia, auxilia un moribund, aparentment víctima d'un accident de trànsit.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Cannabis, entre lo real y lo legal i Fútbol con f de futuro: A l'actualitat, hi ha molts nois i noies que s'aficionen al futbol perquè comencen a jugar a un videojoc. Acostumats a la immediatesa de la pantalla de l'ordinador, el mòbil o la tauleta, els joves s'avorreixen del futbol. Els ingressos per televisió, la gran font de l'esport rei, estan caient i es calcula que les grans lligues cobraran 700 milions menys en els pròxims anys. Sense Ronaldo o sense Sergio Ramos, la Lliga és un producte que val menys. El declivi de la Lliga coincideix amb l'auge dels mitjans alternatius de comunicació, com la plataforma Twitch, que està substituint els comentaristes tradicionals de ràdio o televisió, amb el naixement de fenòmens com els tokens o amb l'intercanvi d'arxius digitals.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: El regreso de Ben
Ben Burns torna a casa amb la seva família la Nit de Nadal. La desconfiada mare del Ben, Holly Burns, li dona la benvinguda, però aviat s'adona que el Ben no està bé. Durant les 24 hores que poden canviar les seves vides per sempre, la Holly ha de fer tot el que estigui al seu abast perquè la seva família no s'ensorri.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.40
Pel·lícula: El gran Gatsby
Història d'un aspirant a escriptor, Nick Carraway, que deixa l'Oest Mitjà i arriba a Nova York la primavera del 1922, una època de relaxació moral, jazz enlluernador i reis del contraban, i en la qual la borsa puja com l'escuma. El Nick, que busca la seva pròpia versió del somni americà, té com a veí un misteriós milionari que fa moltes festes, Jay Gatsby. A l'altre costat de la badia hi viuen la seva cosina Daisy i el seu faldiller marit de sang blava, Tom Buchanan. Així és com el Nick es veu immers en el món captivador dels supermillonaris, les seves il·lusions, amors i enganys. Mentre assisteix a les seves vides com a testimoni, el Nick escriu una història sobre un amor impossible.
Pel·lícules
Durada: 125'
01.45
Pel·lícula: Tiempos revueltos
La Svea i el Peter són pares d'una nena. La Svea és l'alcaldessa del municipi de Klamm i vol implantar-hi un parc nacional, però el seu sogre, el Joseph, manipulador, fa que el Peter prengui la decisió d'anar-se'n al poble veí de Stralsund.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 165'