Franja La 1

Dilluns, 25 octubre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Mejor contigo
En aquesta part del programa s'obre un espai per a la conversa amb els personatges més recognoscibles de l'actualitat perquè expliquin els seus nous projectes en una xerrada animada i fluida.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
Els articles sobre la Julia tornen a les pàgines del diari, però aquesta vegada la Julia no està disposada a fer-ne un drama, i així ho fa saber a la seva mare. Més tard, la Diana, que la coneix bé, sap que la seva filla s'ha posat una cuirassa, i tem que tard o d'hora pugui ensorrar-se. Mentrestant, tip de la pressió, l'Erik fa saber al Mario que no correrà la marató, i la resposta del Mario és totalment inesperada i el fa reflexionar sobre la seva pròpia vida. Paral·lelament, a Río Muni, el Víctor vol explicar-li a la Carmen que la Patricia està fent tractes amb el Ventura d'amagat del Francisco, però la Carmen es nega a escoltar-lo. El Víctor se les ha d'enginyar per fer-li arribar aquesta important informació. Finalment, l'Ángel rep una carta de l'inspector Ibáñez en la qual el posa en guàrdia: el cas de la mort de l'Alicia es va tancar de manera precipitada i algú poderós podria estar-hi involucrat.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
La policia descobreix el mòbil de l'Argos per assassinar Alfonso Abad i arruïnen un pla del hacker. La Sheila dona a la Tina uns diners de l'Espe. Mentrestant, la Paty s'interessa per la cooperació a l'estranger. Finalment, el Quintero s'assabenta que la María i el Néstor estan sortint i li desitja a la María que sigui feliç.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
MasterChef Celebrity
Els aspirants han de reconèixer cançons interpretades per Bibiana Fernández i Anabel Alonso: Las Retales. Cada tema porta associat un plat a reproduir en cas d'encertar-lo, com l'arròs amb bacallà de Sarandonga o el pastís de llimona de Mi limón, mi limonero. El o la concursant que encerti el títol i l'intèrpret del tema s'ha d'encarregar de reproduir el plat associat utilitzant tècniques d'avantguarda. Més tard, al monestir de Sant Jerónimo de Yuste, a Càceres, Pepe Rodríguez els proposa fer un menú tradicional, mentre que Jordi Cruz versiona aquests mateixos plats amb un toc d'avantguarda. A més, en aquest mateix enclavament té lloc l'anhelada repesca. Finalment, a la prova d'eliminació, el jurat els endinsa en el batch cooking: preparen menjar bo, variat i saludable per guardar i consumir al llarg de la setmana. Amelicious, aspirant de la novena edició de MasterChef, els dona alguns consells per fer cuina saludable.
Altres
Durada: 210'
01.40
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
03.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 150'