Franja La 1

Dimarts, 9 agost de 2022
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad (10.00h.) y La hora de La 1 verano (12.30h.).
Altres
Durada: 330'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Pel·lícula: Solo la montaña sabe la verdad
La Marlis i la Johanna són dues amigues que treballen en una agència de turisme d'alta muntanya. Quan la Johanna decideix anar a visitar una zona muntanyosa d'Àustria, pateix un accident d'alpinisme que provoca la seva mort. Plena de remordiments i de culpabilitat per haver-li recomanat el viatge, Marlis projecta tota la seva ira en Ferdinand, un escalador professional al qual recrimina no haver acompanyat la Marlis durant l'ascens a la muntanya.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.55
Servir y proteger
La Miralles rep a casa seva un dibuix misteriós que sembla relacionat amb el Fantasma. Mentrestant, el Marcos, amb l'ajuda de la Carol i la Julia, es proposa ajudar un dels membres de a banda a sortir-ne. L'Isidro, per part seva, aconsegueix cobrar el deute del Rafael. Paral·lelament, la Hanna salva la Vega d'una pallissa, i confessa a la Rebeca que la va delatar ella. Finalment, l'Europol localitza el domicili de Falcón a Amsterdam gràcies a les perquisicions de la Lídia, que viatja per tal de participar en l'operatiu.
Sèries
Durada: 60'
18.55
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.50
Te ha tocado
30 concursants s'enfronten en duels per parelles per poder jugar al billar japonès, una rampa amb 14 clots en els quals es troben un munt de regals i molts diners. Els participants són sempre els mateixos, formen part del públic del programa, i van sortint a jugar a mesura que el número que tenen assignat surt del bombo que hi ha al plató. Qui guanyi l'últim duel s'enfronta a la prova final, un únic clot al billar japonès, on té l'oportunitat de guanyar El Bote a la Súper final. Un pot que comença amb una quantitat de 1.000 € el primer dia i que augmenta 500 € a cada programa.
Altres
Durada: 40'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
Mapi
Aquest lliurament compta amb la saviesa i l'enginy de l'actor i humorista Santi Rodríguez, de la presentadora de televisió Anne Igartiburu i de l'actor Pablo Puyol.
Altres
Durada: 35'
22.25
Comando al sol
Inclou Agosto ardiente i Un verano de altura
Altres
Durada: 95'
00.00
Lazos de sangre
La saga de los Iglesias Preysler
Lliurament dedicat als Iglesias Preysler, en què Julio Iglesias Jr. explica com és la seva família darrere dels focus i si és real la rivalitat entre Enrique i el seu pare. Ana Obregón, per la seva banda, parla sobre Julio als Estats Units i sobre la seva faceta de conqueridor. A més, Javier Santos explica per què reclama la paternitat al cantant.
Documentals
Durada: 65'
01.05
Pel·lícula: Ella Schön: Cosas del amor
Després de la mort del seu marit, Ella Schön hereta no només una casa a Fischland, sinó també la Christina i els seus fills, la seva altra família. Ella té la síndorme d'Asperger i, per tant, té dificultats en la interacció social. La dona vol vendre la casa, però hauria de fer-los fora.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 205'