Franja La 1

Dimecres, 30 novembre de 2022
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 40'
14.50
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
16.05
Diseñando tu amor
La Nora troba la seva germana fent-se un petó amb el Claudio, però ell intenta justificar-li el que ha vist. Paral·lelament, la Valentina confessa a la Nora que se sent confosa. La Majo, per la seva banda, creu que el Leonardo va drogar l'Helena per violar-la. Finalment, l'Helena parla amb el Leonardo perquè li expliqui el que va passar ahir a la nit a casa seva.
Sèries
Durada: 45'
16.50
Servir y proteger
La policia segueix buscant la Vega, que continua oculta a la costa, intentant trobar la manera de sortir del país. La Cata, per part seva, consola l'Isma per la mort de la seva família, però inesperadament tenen una discussió. Finalment, la policia comença a investigar el cas del Boi i s'acosta a la veritat.
Sèries
Durada: 55'
17.45
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a 10 preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 55'
18.40
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
19.45
FIFA World Cup Qatar 2022
Grup C: jornada 3. Duel amb morbositat, ja que s'enfronten el millor jugador de la història del Barça i l'estrella actual dels culers. O el que és el mateix, Leo Messi, que somia amb aixecar un Mundial amb l'Argentina, i Robert Lewandowski, que busca ajudar Polònia a fer un bon paper a Qatar. L'Argentina està obligada a guanyar si vol ser als vuitens de final. Polònia arriba líder a aquesta última jornada, i amb un empat en té prou per seguir al Mundial. Comentaristes: Juan Carlos Rivero, Albert Ferrer i Carlos Marchena. Des de l'Estadi 974.Inclou Telediario 2.
Esports
Durada: 145'
22.10
Diseñando tu amor extra
Espai que fa un resum de la sèrie Diseñando tu amor.
Altres
Durada: 5'
22.15
Pel·lícula: Fuego cruzado
Tres famílies britàniques passen uns dies juntes en un luxós hotel de les Illes Canàries. Mentre pren el sol al balcó de la seva habitació, el món de la Jo es posa potes enlaire quan ressonen trets a la piscina on es diverteixen el seu marit, els seus fills i els seus amics. Homes armats, àvids de venjança, han convertit en un instant un tros de paradís en un infern esborronador. Més tard, amb els turistes desprevinguts i els treballadors de l'hotel atrapats a les instal·lacions, la Jo intenta salvar els membres de la seva família i a ella mateixa mentre els assassins amenacen les seves vides. Per aconseguir-ho compta amb l'ajuda del cap de seguretat de l'hotel.
Pel·lícules
Durada: 165'
01.00
Comando actualidad
Inclou Pluriempleados i Échale horas
Altres
Durada: 120'
03.00
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 125'
05.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 55'