Franja La 1

Dimarts, 28 setembre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Mejor contigo
En aquesta part del programa s'obre un espai per a la conversa amb els personatges més recognoscibles de l'actualitat perquè expliquin els seus nous projectes en una xerrada animada i fluida.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
A Robledillo, la Julia sembla que ha aconseguit calmar els ànims de periodistes i seguidors, però la tranquil·litat dura poc, ja que els problemes amb l'enviament que està bloquejat al Marroc revelen altres problemes amb la seva amiga Elena. Més tard, la Diana, cansada de tenir com a inquilí el Leo, té una aclaridora conversa amb ell. L'Elena, per part seva, va amb el Dani a una trobada dels familiars de nois trans. Paral·lelament, a l'Àfrica, la Carmen està centrada en donar tot el seu suport al Víctor, i el Ventura vol que assisteixi a la vetllada que oferiran a socis i amics per rentar la seva imatge. Mentrestant, la insistència de l'Inés perquè hi vagi i alleugi els ànims a casa només fa que el Víctor se senti en una cruïlla de la qual no sap com sortir-ne. Finalment, la Linda cerca el responsable d'explicar-li al seu pare les seves intencions de quedar-se al comandament de Río Muni.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
La Yolanda sospita del Perales quan aquest contacta amb l'Iván i intenta sostreure-li informació. Posteriorment, decideixen parar-li un parany. El Néstor convenç la María perquè doni una feina a l'Estela al bar. Finalment, la Vega interroga la Beatriz sobre la seva implicació en el tràfic d'armes.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Viaje al centro de la tele
Música de película, grandes éxitos
Un viatge cinematogràfic per la música de les pel·lícules que han format part de la vida de tota la societat. Grease, Febre del dissabte nit, Fama, Dirty Dancing, Pretty Woman, La dona de vermell, El guardaespatlles, Titanic, Ghost, Mamma Mia!, Casablanca, Rocky, La guerra de les galàxies i moltes més.
Altres
Durada: 25'
22.35
Ana Tramel. El juego
Fantasmas
L'Ana es recupera lentament de les ferides de la pallissa que ha rebut i ha de portar una màscara per reconstruir el rostre. Mentrestant, a Robredo, la demanda ha estat admesa a tràmit i l'Ana investiga el sòrdid món en el qual es movia el seu germà. Paral·lelament, el casino intenta que retirin la querella costi el que costi. Més tard, l'exmarit de l'Ana, el,Ramiro, un policia retirat que se sent malament per com la va tractar en el passat, li ofereix informació per seguir endavant amb el cas. Finalment, el petit Martín desapareix.
Sèries
Durada: 60'
23.35
Comando actualidad
Inclou Amores perros, Modas peligrosas i Postureo
Altres
Durada: 165'
02.20
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 110'