Franja La 2

Dimarts, 3 agost de 2021
06.00
Turismo rural en el mundo
Islas Canarias: El Hierro, La Gomera y La Palma
L'arxipèlag Canari compta a les seves set illes amb un 40% d'espai protegit, tres reserves marines, quatre parcs nacionals i set reserves de la biosfera. En aquest viatge, el programa visita tres d'aquestes illes sorprenents: El Hierro, La Gomera i La Palma.
Documentals
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Mi familia en la mochila
Del Parque de Ethosa a Cheetah Conservation Fund
La família arriba a Ethosa, a Namíbia, un parc natural àrid on els animals busquen les escasses zones d'aigua que troben. Allà, l'Antonio, la Sonia, la Candela i el Mateo descobreixen el rinoceront negre, animal molt difícil de veure, i d'on ve l'expressió llàgrimes de cocodril.
Documentals
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
08.10
La isla Rottnest. El reino de los quokka
A l'extrem occidental d'Austràlia hi ha una cadena d'illes extraordinàries. Les illes i les seves aigües desborden vida. Aquí, aquest és un món que sembla funcionar a l'inrevés. Les estacions s'inverteixen. Es tracta de l'illa Rottnest, el regne dels quoques, una petita espècie de marsupial.
Documentals
Durada: 50'
09.00
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 35'
09.35
Mi familia en la mochila
De Zanzíbar al Valle de Mangola, Tanzania
L'Antonio, la Sonia, la Candela i el Mateo abandonen Zanzíbar i tornen al continent, a la ciutat tanzana d'Arusha. D'aquí, viatgen a un dels cràters més grans del món, el parc del Ngorongoro, i visiten una missió espanyola a la Vall de Mangola, on ajuden a nenes i nens amb pocs recursos.
Documentals
Durada: 30'
10.05
Ciudades españolas Patrimonio de la Humanidad
Segovia
El documental recull els carrers, patis i monuments segovians, com l'Aqüeducte, l'Alcázar, la muralla i els carrerons de la jueria. Un repàs a la vida i identitat cultural d'aquesta ciutat Patrimoni de la Humanitat.
Documentals
Durada: 50'
10.55
Documenta2
Inclou Civilizaciones (Arte): Cómo miramos: Aquest episodi explora imatges del cos humà en l'art antic, viatjant des de Mèxic i Grècia fins a Egipte i la Xina, preguntant per què els éssers humans sempre han fet art sobre si mateixos. A més, l'espai explora el lloc del cos humà en la política i la cultura i en les representacions culturals.
Documentals
Durada: 60'
11.55
Espacios increíbles
Un entusiasta dels avions convenç un mestre artesà perquè transformi la cabina d'un avió comercial fora de servei en un estudi de jardí; però abans ha de persuadir la seva dona de la necessitat de canviar de casa perquè hi càpiga el fuselatge de l'avió.
Documentals
Durada: 50'
12.45
Mañanas de cine: El viaje del ahorcado
Ace Coffin, un lladre de bancs, arriba a Cimarron per matar el seu soci a la presó de la ciutat i s'escapa amb l'ajuda de la seva banda. L'Screamer, que es trobava a la cel·la contigua, ofereix ajuda a Jim Crown per localitzar el Coffin i la seva banda, i també per aconseguir la recompensa.
Pel·lícules
Durada: 70'
13.55
Micro monstruos
Conflicto
Els artròpodes, que inclouen aranyes, escorpins i insectes, constitueixen un fascinant món de criatures que roman ocult a la vista humana. A través de cambres d'avançada tecnologia, aquest capítol descobreix el seu sorprenent comportament i varietat.
Documentals
Durada: 50'
14.45
Las recetas de Julie con Thierry Marx
Tarta de limón
El pastís de llimona és una de les postres favorites dels francesos. Amb aquesta recepta, la Julie ensenya algunes regions per conèixer gent a qui els apassiona tant la recepta com les llimones.
Altres
Durada: 60'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Planeta azul: Las profundidades i Rebelión en el reino salvaje: El primer ataque: Al ramat del nord, la reina bandejada, la Satan, i les seves dues germanes veuen com el pare dels cadells els comença a seguir i assetjar, amb males intencions. Mentrestant, el rei Sekekama decideix que és el moment de presentar la seva nova família a la resta de familiars.
Documentals
Durada: 105'
18.15
Documenta2
Inclou Civilizaciones (Arte): Primer contacto: En els segles XV i XVI es van conèixer cultures distants i dispars. Aquestes trobades van provocar sorpresa, desconcert i por. L'historiador britànic David Olusoga mostra com l'art sempre va estar en primera línia i com cada contacte cultural en aquest moment va deixar una marca en tots dos costats.
Documentals
Durada: 60'
19.15
Las recetas de Julie con Thierry Marx
Chucrut a la carta
Aquest programa està dedicat a una recepta específica d'una regió, Alsàcia, que amb els anys s'ha fet molt popular: el xucrut. A més, s'ha convertit en un emblema de la cuina francesa.
Altres
Durada: 50'
20.05
Verano azul
No matéis mi planeta, por favor
La colla, conscienciada pels problemes ecològics que el món modern planteja, decideix dur a terme una campanya de neteja a la platja, cosa que provoca determinats trastorns en aquells banyistes que no estan gaire preocupats per tenir una convivència agradable.
Sèries
Durada: 45'
20.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 20'
21.10
Espacios increíbles
Una parella descobreix un búnquer de la Segona Guerra Mundial sota el seu jardí i el transforma en una oficina amb un sistema d'elevació motoritzat que aixeca el pis gairebé mig metre per sobre del nivell del sòl.
Documentals
Durada: 50'
22.00
El comisario Montalbano
Una voz nocturna
El Montalbano s'enfronta a un estrany robatori en un supermercat i l'homicidi d'una jove, i decideix jugar dur i intervenir directament, sabent que es generaran problemes d'alt nivell polític.
Sèries
Durada: 105'
23.45
La escapada costera de Gino en Italia
Paestum
El Gino viatja pel tram que s'estén des de Santa Maria de Castellabate i Paestum, a uns 100 quilòmetres de Nàpols. En el llogaret medieval de Felitto, la Rosi, una professora de cuina local, li ensenya a elaborar uns fusilli que acompanya amb una llegenda centenària.
Documentals
Durada: 25'
00.10
Documentos TV
Inclou Míster Retrete
Altres
Durada: 60'
01.10
Metrópolis
Metropolis Vintage II 1184
Espai de cultura que ha esdevingut un punt de referència obligat per a tots els inquiets per seguir les últimes tendències en el camp de la creació artística.
Altres
Durada: 30'
01.40
Festivales de verano
44º Jazz Vitoria: Thumbscrew. Espai que emet alguns dels festivals més importants que se celebren durant l'estiu a Espanya.
Altres
Durada: 70'
02.50
Documenta2
Inclou Civilizaciones (Arte): El triunfo del arte: Pensar en el Renaixement és pensar en Itàlia. No obstant això, als segles XV i XVI, els grans imperis islàmics van experimentar el seu propi floriment cultural. Des de la Roma Papal, però també a la Istanbul otomana i Mughal Lahore i Agra, sorgeix una rivalitat sobre la creació de les seves cúpules.
Documentals
Durada: 60'
03.50
Espacios increíbles
Un surfista, per donar acolliment a la seva filla, reconstrueix i amplia la seva autocaravana, amb la qual ha recorregut milers de quilòmetres pel món a la recerca de l'onada perfecta.
Documentals
Durada: 45'
04.35
Las recetas de Julie con Thierry Marx
La cocina vegetariana
En aquest programa s'analitza una forma d'alimentació, la cuina vegetariana. La recepta és la famosa sopa italiana, la ribollita. A més, en el viatge culinari es coneix un horticultor molt original, un pedagog que ensenya a menjar verdures als nens i el cultiu de l'enciam de mar.
Altres
Durada: 55'
05.30
Planeta azul
El océano
Els darrers anys, el coneixement de la vida sota les onades s'ha transformat. Utilitzant tecnologia d'avantguarda, aquest documental fa un viatge des de la intensa calor dels tròpics fins als pols congelats del planeta per revelar nous mons i comportaments d'animals.
Documentals
Durada: 30'