Franja Cuatro

Dilluns, 1 març de 2021
07.00
El zapping de surferos: lo mejor
Espai que recull els millors moments i les imatges més impactants i curioses emeses en les diferents cadenes de televisió, tant nacionals com internacionals.
Altres
Durada: 35'
07.35
Mejor llama a Kiko
Espai de venda de productes de tot tipus.
Altres
Durada: 35'
08.10
¡Toma salami!
Programa de nostàlgia televisiva narrat per Javier Capitán, com a veu en off, que rememora els moments mítics de la història de Mediaset España.
Altres
Durada: 35'
08.45
El Bribón
Concurs en què tres parelles s'enfronten a diferents proves en les que tracten d'acumular el major nombre de punts per cada resposta correcta. Els coneixements sobre personatges i esdeveniments significatius, la intuïció i la complicitat entre els membres de les parelles participants són clau per intentar aconseguir el premi.
Altres
Durada: 55'
09.40
Alerta Cobra
El nuevo
La Vicky i el Marx, els nous de pa patrulla de carreteres han de trobar el segrestador de la Larissa, una jove de 18 anys. La mateixa Larissa és una segrestadora i ha pres possessió del Flavio, un nen de 10 anys. Sota lpressió pública, el Max colpeja un periodista i és suspès temporalment.
Sèries
Durada: 55'
10.35
Alerta Cobra
Mil muertes
Dos adolescents estavellen el seu cotxe en una persecució. Al lloc de l'accident, l'Alex i el Semir troben una sorpresa macabra dins d'una caixa. Es tracta de l'última víctima d'un assassí en sèrie contra qui el Semir es va enfrontar el 2010. Busca dones pèl-roges a les quals tatua motius cristians de l'Antic Testament basant-se en obres d'art renaixentistes.
Sèries
Durada: 50'
11.25
Alerta Cobra
Duelo en el bosque
El que semblava que seria un cap de setmana campestre agradable per a l'Alex i el Semir es complica. Primer, amb una guardaboscos atractiva però intransigent. Després amb uns homes armats que persegueixen un comptable. Mentrestant, l'agent Jenny Dorn té el seu baptisme de foc a la carretera.
Sèries
Durada: 50'
12.15
Alerta Cobra
Un largo camino
Els antics companys de la Vicky a la Unitat de Policia de Dortmund han de respondre davant la Justícia pel comportament racista que han tingut mentre estaven de servei, cosa que també afecta el Marc, l'exparella de la Vicky. Més tard, quan intenten assassinar el testimoni principal de l'acusació contra els seus antics companys, la Vicky intervé per esbrinar tota la veritat.
Sèries
Durada: 55'
13.10
Mujeres y hombres y viceversa
Dating show en què els participants del programa tenen cites romàntiques amb concursants del sexe oposat per determinar el seu grau d'afinitat.
Altres
Durada: 60'
14.10
El concurso del año
Cada dia una parella diferent de concursants participa en el concurs intentant endevinar l'edat de set persones, fent servir la seva intuïció i l'ajuda de diverses pistes. Parteixen amb 50.000 euros inicials, xifra que va disminuint a mesura que s'acumulen els errors i amb un cronòmetre que corre en contra d'ells.
Altres
Durada: 60'
15.10
Noticias Deportes Cuatro
Programa d'informació i actualitat esportiva.
Esports
Durada: 15'
15.25
Deportes Cuatro
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 15'
15.40
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica nacional.
Altres
Durada: 5'
15.45
Todo es mentira
Amb l'actualitat i l'humor per bandera, aquest espai parla del món de la política, la societat, la televisió, els esports i la cultura i el sotmet a la seva visió inconfusible de l'univers.
Altres
Durada: 75'
17.00
Todo es mentira bis
Continuació del programa que analitza l'actualitat amb humor i ironia.
Altres
Durada: 35'
17.35
Cuatro al día
Espai d'actualitat que analitza, mitjançant diferents seccions, tot el que passa al país i al món sencer.
Altres
Durada: 145'
20.00
Cuatro al día a las 20 h
Espai d'actualitat que analitza, mitjançant diferents seccions, tot el que passa al país i al món sencer.
Altres
Durada: 55'
20.55
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica nacional.
Altres
Durada: 10'
21.05
First Dates: en anteriores citas
Resum dels millors moments del programa.
Altres
Durada: 40'
21.45
First Dates
Programa en què dos solters, sense distinció d'edat, raça o condició sexual, estan disposats a gaudir i deixar-se portar pel misteri, la sorpresa i les emocions d'una autèntica cita a cegues.
Altres
Durada: 65'
22.50
Cine Cuatro: El único superviviente
Basada en fets reals, explica la increïble història de quatre membres d'un equip dels Navy SEAL a qui se'ls encomana una missió secreta per neutralitzar un líder talibà perillós, però cauen en una emboscada enemiga a les muntanyes de l'Afganistan. Després d'haver de fer front a una decisió, el petit grup es veu aïllat, sense accés a cap mena d'ajuda i envoltat d'una força molt més nombrosa de talibans disposats a lluitar. Mentre es veuen obligats a superar junts l'impossible, tots quatre homes han de fer servir totes les reserves de força i valor per poder continuar lluitant fins al final.
Pel·lícules
Durada: 145'
01.15
El Desmarque de Cuatro
Espai que analitza l'actualitat esportiva nacional i internacional. El programa realitza un repàs dels temes més candents de l'actualitat de la jornada. A continuació, es dona pas a l'anàlisi de tres periodistes esportius, que van variant en cada lliurament. A més, Raúl Jimeno, Menottinto, ofereix una selecció de les imatges més curioses del panorama esportiu.
Esports
Durada: 65'
02.20
Fuera de cobertura
Influencers
Espai de reportatges que es desplaça a diversos punts del planeta per mostrar la realitat de diferents temes d'actualitat.
Altres
Durada: 75'
03.35
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 25'
04.00
La tienda en casa
Espai de venda de productes de bellesa i salut, electrònica i per a la llar, entre d'altres.
Altres
Durada: 75'
05.15
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 95'