Programació TV3

Diumenge, 26 gener de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
El perdó
Quan algú s'ofèn o és agredit sent ràbia, dolor, odi o, fins i tot, culpabilitat. Perdonar després d'un conflicte no és fàcil, però sí que resulta catàrtic. Aquest programa intenta explicar com és un procés de perdó.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
13.15
Polònia
Avui es descobreix com era Catalunya abans del temporal. A més, la setmana que ha començat el judici contra el major Trapero, Pilar Rahola entra en col·lapse en saber que el major del Mossos tenia un pla per detenir Puigdemont. D'altra banda, després de tres anys de pròrrogues, sembla que hi ha acord per aprovar els pressupostos, i Ada Colau, Quim Torra, Pere Aragonès i Pedro Sánchez competeixen per veure qui es penja la medalla d'aquest acord. A continuació, com que ja no queda cap òrgan superior a qui recórrer, Gonzalo Boye i Carles Puigdemont visiten el consell Jedi per demanar-los ajuda per aturar el suplicatori i instaurar la República. Tot seguit, ara que Vox ha aprovat el pin parental per regular els continguts a l'escola, Santiago Abascal i Javier Ortega-Smith presenten el seu propi vídeo sobre educació sexual. I, per acabar, Isabel Díaz Ayuso i José Luís López-Almeida presenten la campanya perquè Madrid aculli el Mobile World Congress tot parodiant la cançó Barcelona, de Montserrat Caballé i Freddy Mercury.
Altres
Durada: 40'
13.55
APM? Extra
El programa emet un nou capítol que té com a protagonista el ministre responsable de ciència i innovació Pedro Duque, que provoca una reacció en cadena tocant un botó que no hauria d'haver tocat mai. A més, es descobreix per què s'està jutjant Albert Espinosa, s'ensenya Roncero fent classes de twerk a distància i s'emeten els crits més estridents de la televisió.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Tardor a Nova York
Will Keane és el propietari d'un dels restaurants més famosos i prestigiosos de Nova York. Un dia la Charlotte, una noia independent i vital, polvoritza els seus prejudicis sobre l'amor i la vida.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.30
Tarda de cine: Dos amants
El Leonard torna a la llar de la seva infància després d'un intent de suïcidi. Mentre es recupera davant de l'atenta mirada dels pares, es creua successivament amb dues dones. La Michelle és una veïna amb aire misteriós i exòtic, i la Sandra és l'encantadora filla d'un home de negocis.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.10
Res és impossible
L'il·lusionista Antonio Díaz presenta els seus trucs de màgia més increïbles per deixar l'espectador meravellat. Accions que desafien les lleis de la física i que posen a prova la capacitat de comprensió provoquen les reaccions més sorprenents en les persones que les presencien.
Altres
Durada: 50'
19.10
Brussel·les
En aquesta ocasió, Antonio Díaz viatja fins a Brussel·les amb les seves inseparables cartes i la seva extraordinària habilitat per fer-les aparèixer, desaparèixer, moure-les amunt i avall desafiant les lleis elementals de la física o multiplicar-se fins a gairebé l'infinit. Des de la Grand Place o amb l'Atomium de fons, atrapa l'atenció dels vianants per fer-los viure l'experiència de la màgia en viu davant mateix dels seus ulls. El reporter belga més famós de tots els temps, Tintín, també té presència en aquest episodi. Entre un truc de màgia i l'altre, Antonio Díaz explica les particularitats d'una història d'amor de després de la II Guerra Mundial, en aquells temps sense whatsapp, en què tot era molt més incert.
Altres
Durada: 50'
19.10
Amsterdam
Avui, Antonio Díaz viatja a Amsterdam, la capital dels Països Baixos, una ciutat amb 1.300 ponts i 60 canals en què la bici és referència per entendre un estil de vida. Els parcs, Van Gogh, l'aigua dels canals, les bicis i la seva gent són la inspiració per tornar a arrencar somriures nerviosos, crits de sorpresa i mirades de fascinació.
Altres
Durada: 50'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
30 minuts
Inclou Beirut: infàncies robades
Altres
Durada: 45'
22.40
Katalonski
Poznan
Halldor viatja a Poznan per conèixer quatre noies poloneses que parlen català. Amb una d'elles, Magdalena Binczycka, comença visitant la catedral i acaba muntant una festa drag queen on Halldor es converteix en Barbarosa.
Altres
Durada: 65'
23.45
Quan s'apaguen els llums
Audie Norris
A cada programa, Lluís Canut conversa amb una persona que ha tingut una trajectòria destacada en el món de l'esport, rememorant els seus dies de glòria i les seves grans gestes, però també els seus fracassos.
Altres
Durada: 50'
00.35
Temps de neu
Programa dedicat a divulgar tot allò referent a la neu, activitats esportives i tota mena de competicions, tant oficials com amateurs.
Esports
Durada: 35'
01.10
(S)avis
Feliu Formosa
Nascut el 1934, Feliu Formosa és director, actor, traductor i poeta. De mirada irònica i somriure murri, aquest savi sabadellenc ha dedicat la seva vida a les lletres i la cultura. Reconegut pels seus poemes, ell mateix es considera, per sobre de tot, un home de teatre.
Altres
Durada: 50'
02.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
03.00
Ritmes a l'estudi
Astrio. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Mario Cobo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Pagès/Gadel/4. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'