Programació TV3

Dilluns, 7 desembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista el portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, l’endemà que l’abstenció dels republicans ha estat clau perquè Pedro Sánchez hagi estat investit president del govern espanyol, un vot que han acompanyat d’un discurs molt dur sobre la governabilitat a Espanya. Més tard, Antonio Baños, Jordi Mercader i Gemma Ubasart analitzen els escenaris que s'obren a partir d'ara. Posteriorment, el divulgador científic Dani Arbós explica per què hi haurà una invasió de robots a Mart aquest 2020 i per què la xarxa social Facebook aconsella a les parelles tenir pocs amics en comú. Finalment, amb l'especialista en notícies de successos Mayka Navarro, es parla del judici del cas de l'assassinat d'un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona i de les oposicions que s'acaben de fer per entrar en aquest cos policial.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Llaminera de porc amb mongetes
En aquesta ocasió, Marc Ribas ha decidit cuinar llaminera de porc amb mongetes verdes, una de les parts més saboroses d'aquest animal del qual s'aprofita tot.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Miquel es planteja reduir feina i no substituir la Sandra. Paral·lelament, el Bruno i la Cèlia tornen a quedar i ell comenta de passada que encara no han substituït la Sandra. Ella, decidida, va a la consultoria i s'ofereix al Miquel com a psicòloga especialista en Recursos Humans. La Mari Carmen, per la seva banda, no ho veu clar. Més tard, la Marta confessa a la Natàlia que l'home de qui estava enamorada és l'Edu i, finalment, el Litus confessa a la Dèlia que no és cert que sigui francès.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
El foraster
Rellinars
Amb la seva visita al poble de Rellinars, el programa trepitja per primera vegada la comarca del Vallès Occidental. Aquesta població és coneguda per ser el lloc de naixement de Jordi Tarrés, set vegades campió del món de trial i algú a qui Quim admira molt. A més de parlar amb Tarrés, Quim al·lucina amb l'Erik, un home molt expressiu que té la peculiar afició d'agafar insectes amb les mans. També coneix un altre Quim, un que es dedica a enfilar-se pels arbres, i després comparteix una estona de joc amb els nens de la vila.
Altres
Durada: 55'
23.05
El foraster
Cadaqués
Cadaqués és un punt de visita obligada per a turistes i font d'inspiració per a artistes de tot el món. És probablement un dels pobles més coneguts de Catalunya, i Quim el visita amb la intenció de conèixer la localitat que es troba darrere de la postal. Allà coneix l'Isca i el Linares, els últims pescadors de Port Lligat, entre d'altres persones que li descobreixen els secrets de Cadaqués.
Altres
Durada: 60'
00.05
Quan arribin els marcians
LGTBI+, la mandra i Núria Prims
Espai que combina l'actualitat amb la contemporaneïtat cultural, la informació, la divulgació i l'oci.
Altres
Durada: 35'
00.40
Pel·lícula: Fallen
John Hobbes i el seu company, el Jonesy, capturen un delinqüent que és acusat i condemnat a pena de mort. Més tard, el Hobbes descobreix que el veritable assassí continua en llibertat.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.35
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 85'
04.00
Rumba a l'estudi
Set de Rumba. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Genís Barcons. Espai musical.
Altres
Durada: 60'