Programació TV3

Dijous, 28 gener de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Els joves migrants que arriben sols a Catalunya tenen problemes a partir dels 18 anys per culpa de la llei d'estrangeria. Se'n parla amb Georgina Oliva, secretària d'Infància i Adolescència, i amb Ferran Rodríguez, president de la Federació d'Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA). A més, s'analitza l'impacte de la COVID-19 sobre la demografia a Catalunya amb Albert Esteve, director del Centre d'Estudis Demogràfics. La COVID-19 també ha causat estralls en el mercat laboral. Es comenten les dades de l'Enquesta de Població Activa del 2020 amb Albert Closas, director del programa Valor afegit. Més tard, la periodista Teresa Turiera, que ha dirigit Encara hi ha algú al bosc, i l'actriu Laura Aubert, amb el seu paper a Testimoni de guerra, parlen del teatre documental. Posteriorment, el col·laborador del programa Juan Soto Ivars explica què és el Twitch, un autèntic fenomen a les xarxes socials. L'acompanyen Roc Massaguer, outconsumer, i Enric Botella, periodista de la BBC. Finalment, els periodistes Esther Vera i Andreu Barnils comenten i contextualitzen l'actualitat del dia.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Estofat de vedella amb carxofes
Les carxofes ja tornaven bojos els romans fa més de 2.000 anys. Es fan servir per un estofat de vedella.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Dolors no ha fet cas al Jordi i ha denunciat la Lola. Més tard, la policia interroga la noia, que decideix no delatar el Jordi, però les coses es compliquen. La Cèlia, per part seva, té por d'explicar-li a la Noe la seva relació amb el Bruno. Posteriorment, el noi es presenta a la consultoria sense avisar. Mentrestant, el Miquel vol fer-li veure a la Noe que s'està comportant com una nena petita. Finalment l'Anna torna a quedar amb el cambrer per oblidar-se del sexe amb el Juanjo i el noi, accidentalment, elimina el treball que l'Anna i el Juanjo havien de lliurar-li al Ion.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
Avui, Salvador Illa s'estrena com a candidat protagonitzant el musical De ministre a president, de la pel·lícula Hèrcules de Disney i Meritxell Budó i Pere Aragonès es reuneixen amb un executiu de Netflix per vendre la seva idea de sèrie política sobre les eleccions a Catalunya. Més tard, parodiant els companys de l'APM?, el programa presenta El defensor de la separació de poders i també apareix un nou partit per a les eleccions del 14F: Jutges per CAT. Posteriorment, a casa d'en Miquel i la Montserrat reben la visita d'un policia per notificar-los que el Miquel ha de ser president de mesa electoral en les pròximes eleccions. Mentrestant, gràcies a l'estimat guia del programa Joan Lluís Bozzo, es descobreixen els racons més preciosos i desconeguts del municipi de Santa Cristina dels Lleganyots. Després, Jessica Fletcher posa en pràctica les seves habilitats detectivesques per descobrir qui ha organitzat una festa il·legal en un bar. A més, en una nova entrega del noticiari No-Do, se sap com s'ho estan fent els militars espanyols per rebre la vacuna. Finalment, es rep la visita del famós youtuber Ibai Llanos per valorar el nivell del programa i si els seus referents el converteixen en un producte de boomers.
Altres
Durada: 35'
22.40
Persona infiltrada
Persona infiltrada, manual de l'engany
El programa presenta el manual de l'engany per participar amb èxit en l'espai, ja sigui com a família o com a convidat. Per recuperar alguns dels moments més destacats de la temporada, l'escriptor Màrius Serra, l'experta en comunicació personal Teresa Baró, l'actor Fermí Fernández i l'investigador policial i escriptor Marc Pastor analitzen les millors persones infiltrades i els millors investigadors, apuntant què cal fer i què cal evitar per triomfar en aquest joc.
Altres
Durada: 55'
23.35
Al cotxe
Persones en crisi econòmica a causa de la pandèmia
El programa emet una sèrie de capítols especials al voltant de la COVID-19. Aquests programes es dediquen a persones que s'han vist greument afectades per la pandèmia del SARS-CoV-2, tant des del punt de vista de la salut com des del punt de vista econòmic, ja sigui perquè són en primera línia o perquè perilla el seu futur. Ivan Escolà es troba en una situació límit. Les botigues que li queden, si no estan tancades per les restriccions governamentals, gairebé no facturen, però ell ha de continuar pagant les despeses. Durant el trajecte, li explica a Eloi Vila que fa deu mesos que negocia amb tothom per allargar els pagaments i assegura que els inquilins, els proveïdors i els treballadors són els que més l'han ajudat. Més tard, Jaume Vila explica que es planteja buscar una altra feina per no haver de tancar l'empresa definitivament. Puja al cotxe amb Eloi Vila i fan un volt per l'estació d'esquí de Vallter 2000, on només hi ha dues persones esquiant, ja que, amb les restriccions municipals, només hi poden anar els veïns de Setcases. A més, Antonia Peña explica que, encara que ha tingut mals moments en els 12 anys que fa que té el bar musical, mai hauria pensat que hauria d'afrontar una situació com l'actual. No té ingressos, s'ha gastat tots els estalvis per viure i per pagar les despeses del bar i necessita que l'ajudi la seva mare. A més, aquest Nadal no ha pogut fer regals als seus tres fills. Finalment, s'explica la història d'Ariadna Sànchez, que assegura que el confinament municipal i les restriccions horàries actuals de la restauració han estat la causa del tancament del bar restaurant de cuina veneçolana que té a Ripoll. Durant el trajecte, explica que en el primer confinament van poder mantenir-se oberts perquè la gent estava més conscienciada amb la necessitat de consumir per ajudar el comerç local, però diu que ara veu que hi ha més por i més necessitat d'estalviar.
Altres
Durada: 40'
00.15
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
04.00
Rumba a l'estudi
Chakatunga. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Picot. Espai musical.
Altres
Durada: 60'