Programació TV3

Dissabte, 27 febrer de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 325'
11.25
Adolescents XL
Selecció de les entrevistes més destacades i els millors moments del programa que s'emet diàriament a l'emissora de Catalunya Ràdio.
Altres
Durada: 60'
12.25
TV3xunTUB
Xavi Coral
Xavi Coral, el polifacètic periodista de TV3 i presentador del TN migdia, mostra la seva passió per viatjar i per tocar el piano. A més, revela quin personatge de cinema li hauria agradat ser i explica amb quin home del temps el solen confondre pel carrer.
Altres
Durada: 30'
12.55
Batalla monumental
Batalla de catedrals: Catedral de Girona-Seu Vella de Lleida
L'última batalla de la temporada abans de la gran final es lliura entre les dues catedrals més dives de Catalunya: la catedral de Girona, icona de la ciutat i protagonista en la sèrie Joc de trons, i la Seu Vella de Lleida, el castell dels lleidatans i orgull català pel seu claustre, un dels més grans d'Europa. Candela Figueras i Ivan Medina busquen els millors arguments i els millors testimoniatges per aconseguir que el seu monument sigui el guanyador. En aquest capítol, s'esmolen les ungles per donar-ho tot: ella lidera la defensa de la Seu Vella de Lleida en la festa de Moros i Cristians mentre que ell aprèn a lluitar com un autèntic guerrer de Joc de trons. En aquesta batalla feroç, els ajuden a convèncer a l'audiència personatges populars com el cuiner amb estrelles Michelin Joan Roca i el dissenyador de moda Custo Dalmau.
Altres
Durada: 55'
13.50
Zona zàping
Avui el programa compta amb la presència de Miquel Abras, que posa música al top 1, amb el seu tema Què serà de les nostres vides. A més, es poden veure les reaccions a la notícia esportiva de la setmana: Pau Gasol torna a casa després de 20 anys a l'NBA, com si fos el protagonista de l'històric anunci de torrons per Nadal. Més tard, el protagonista viral del programa és un petit chihuahua anomenat Morty que s'ha fet famós per la seva manera de caminar, a ritme de Jump in the line, de Harry Belafonte. Posteriorment, es mostren diversos challenges de TikTok, com el de llançar nata enlaire per intentar encertar-la amb la boca, o el que inclou coreografies de la nova versió del tema Toxic, de Britney Spears. Finalment, es veu la pitjor actuació d'un futbolista a Guatemala, que fingeix una agressió, i la polèmica actuació d'un àrbitre a Mèxic, que refusa una pilota que anava a gol.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Batman contra Superman: L'alba de l
Davant de la por causada per les accions d'un superheroi desenfrenat, el formidable i contundent vigilant de Gotham s'enfronta a l'heroi més admirat de l'era moderna de Metròpolis, mentre el món es debat sobre quin tipus d'heroi necessita realment. I amb el Batman i el Superman en guerra, aviat apareix una nova amenaça que posa la humanitat en un dels pitjors perills que s'hagin conegut mai.
Pel·lícules
Durada: 150'
18.15
Tarda de cine: Catwoman
Patience Phillips és una jove sense caràcter que treballa com a dissenyadora gràfica per a una companyia de cosmètics important. Un dia descobreix, per casualitat, un secret terrible sobre el producte estrella de la multinacional i és assassinada. Ressuscitada per unes forces misterioses, es desperta amb l'energia i l'agilitat d'un gat. Ara la Patience és Catwoman i està llesta per venjar-se'n.
Pel·lícules
Durada: 105'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Preguntes freqüents
Anàlisi de la realitat catalana que combina la informació més rigorosa amb l'humor i l'entreteniment, i que dona veu als protagonistes.
Altres
Durada: 205'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
El Príncipe de los Ladrones. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Picot. Espai musical.
Altres
Durada: 60'