Programació TV3

Divendres, 23 abril de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Programa especial per comprovar com Sant Jordi torna als carrers. Es connecta amb els espais habilitats per comprar llibres i per fer-los firmar. Anna Guitart acompanya durant tot el programa amb una tria de títols. A més, s'entrevista Xavier Bosch, que segur que està entre els èxits de venda de la jornada. Més tard, el periodista Ignasi Gallart avança alguns dels continguts del 30 minuts sobre la monarquia que s'emet aquest diumenge. Finalment, es parla amb la sociòloga Anna Garcia Hom de com han afectat els sis mesos de toc de queda i de quines implicacions ha tingut una mesura així.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
El programa mostra com es viuen les primeres hores d'aquest Sant Jordi.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Edició especial en directe des del passeig de Gràcia de Barcelona. Es connecta amb les delegacions de Lleida, Girona i Tarragona i, a més, es veu com se celebra aquest dia en altres punts de Catalunya.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
El programa té un peu al carrer, amb Raquel Sans, des del passeig de Gràcia, on se centralitzen les connexions i peces informatives d'actualitat al voltant de llibres i roses.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Paella Carvalho
Pepe Carvalho, el detectiu creat per Manuel Vázquez Montalbán, és un gran gurmet. Tant el personatge com l'autor es passaven hores provant i cuinant tot tipus de plats. Avui, aprofitant que és Sant Jordi, es fa un plat que Carvalho va cuinar a la novel·la Los mares del sur. És un arròs a la paella amb moltes floritures.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Quim està molt sensible per l'absència de la Ginesta i reacciona malament amb la Cati. Aquesta s'esplaia amb el Marc, que s'enfada amb el seu pare. Paral·lelament, la Sílvia no aconsegueix convèncer l'Ivan perquè obrin junts una botiga nova. A més, mentre que la Gemma intenta treure-li la idea del cap, l'Eulàlia l'anima. La Cristina, per part seva, vol escapolir-se d'un sopar de parelles amb la Noe i el Miquel perquè ha quedat amb el Bruno, però necessita una bona excusa. Finalment, la Sara, una companya de feina del Litus que té càncer de pit, necessita una plaça a la ludoteca per a la seva filla. L'Eva l'ajuda, però la Sara no sap que li espera un problema amb el qual no comptava.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Es mostra l'evolució d'un Sant Jordi diferent, amb actes culturals descentralitzats per tot Catalunya.
Altres
Durada: 230'
20.25
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Es fa balanç d'una jornada atípica amb mascaretes, higiene i distància de seguretat compartint protagonisme amb les signatures d'escriptors a les parades d'editorials i llibreries i la venda de roses de les floristeries.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La gran pel·lícula: Green Book
Quan Tony Lip, un rude italoamericà del Bronx, és contractat com a xofer del virtuós pianista Don Shirley, durant una gira de concerts pel sud dels Estats Units, ha de confiar en El llibre verd, una guia dels pocs establiments segurs per als afroamericans, per trobar allotjament. Són dues persones que han de fer front al racisme i els prejudicis, però a les quals la bondat i el sentit de l'humor els uneixen, obligats a deixar de bandat les seves diferències per sobreviure i prosperar en el viatge de la seva vida.
Pel·lícules
Durada: 135'
00.20
Pel·lícula: Moonlight
Un jove creix i desenvolupa la seva vida als conflictius suburbis de Miami. A mesura que passen els anys, el jove es descobreix a si mateix i sobreviu en una situació social i familiar complicada.
Pel·lícules
Durada: 110'
02.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Menuda. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Picot. Espai musical.
Altres
Durada: 60'