Programació TV3

Diumenge, 13 juny de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 165'
08.45
Olla de Núria
L'Olla de Núria dona el tret de sortida a les Golden Trail World Series amb un cartell de corredors de luxe. Gairebé un centenar d'atletes de renom internacional en el món del trail running han confirmat la seva presència en una cursa que arriba a la catorzena edició.
Esports
Durada: 260'
13.05
Polònia
Eulàlia Reguant i Dolors Sabater visiten el nou conseller d'Economia, Jaume Giró, per a saber com està el tema dels pressupostos i si s'estan fent polítiques d'esquerres. Paral·lelament, Salvador Illa presenta el seu nou govern a l'ombra, format per consellers alternatius del PSC, i es descobreix que Catalunya té el curiós rècord de ser el país amb més governs del món. Més tard, el musical de la setmana el protagonitza Pablo Casado fent de Bruno Mars, juntament amb Abascal, Ortega Smith i Rosa Díez, anant cap a la manifestació de la plaça Colón de Madrid contra els indults, mentre ballen a ritme de l'Uptown Funk. A més, Laura Borràs es veu cara a cara amb la seva persona preferida: la Laura Borràs real.
Altres
Durada: 40'
13.45
APM? Extra
En el programa d'aquesta setmana, es descobreix què hauria passat si Xavi Hernández hagués estat el triat per substituir Ronald Koeman. A més, Salvador Illa parla clar, Pablo Casado es torna independentista, les novetats del WhatsApp, el que queda de les Flos Mariae provocant estralls i es presenta una convidada molt especial.
Altres
Durada: 40'
14.25
Crisi Climàtica
Taxa al carboni?
Espai informatiu per acostar a la societat els coneixements científics sobre l'emergència climàtica.
Altres
Durada: 5'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: San Andreas
Després que la traïdora falla de Sant Andrés finalment cedeixi i desencadeni amb això un terratrèmol de magnitud 9 a Califòrnia, un pilot d'helicòpter de recerca i rescat i la seva exdona decideixen anar junts de Los Angeles a San Francisco per salvar la seva única filla.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.45
Tarda de cine: Geotempesta
Una sèrie de desastres naturals sense precedents amenaça el planeta. Els líders mundials s'uneixen per crear una complexa xarxa de satèl·lits que controli el clima mundial i mantenir tothom fora de perill. No obstant això, aquest sistema creat per protegir la Terra es torna contra ella. Així comença una cursa contrarellotge per descobrir la veritable amenaça que hi ha darrere d'aquest atac, abans que una tempesta ho destrueixi tot. Per evitar-ho, el Max i el seu germà, el Jake, intentaran resoldre la fallada en el funcionament del programa del satèl·lit en l'espai. Mentrestant, a la Terra es trama una conspiració per assassinar el president dels Estats Units.
Pel·lícules
Durada: 110'
19.35
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 20'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou Conviure amb el risc
Altres
Durada: 45'
22.50
L'altra mirada
El que espero de mi
La Teresa es trasllada a una casa de Sevilla i deixa l'habitació a la Carmen, la nova administradora, que comença a proposar mesures per redreçar la delicada situació econòmica de l'acadèmia. Per evitar haver d'acomiadar algú, la Manuela implanta un estricte pla d'estalvi que fa que les alumnes es rebel·lin i es declarin en vaga. D'altra banda, la Luisa comença a acceptar que s'està enamorant del Vicente, el carter. La Teresa, contràriament, continua sense voler explicar a la Roberta que són germanes i té grans dificultats per superar els mesos tan durs que va passar tancada a la presó. Amb subtítols en anglès.
Sèries
Durada: 80'
00.10
Pel·lícula: Jo, Tonya
Tonya Harding va dominar el gel amb un estil de patinatge totalment únic. També va dominar els titulars per una cosa completament diferent.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Menuda. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Picot. Espai musical.
Altres
Durada: 60'