Programació TV3

Dimarts, 15 juny de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa entrevista tres dels diputats que van patir els efectes d'aquella protesta: Montserrat Tura, Ernest Maragall i Ramon Espadaler, deu anys després del setge al Parlament. A més, el programa va a l'aeroport perquè, amb l'augment de vols i el progressiu retorn a la normalitat, torna a estar en servei la terminal T2. Més tard, s'analitzen les causes i els efectes del desajust entre la demanda laboral i l'oferta, que fa que, en algunes comarques, falti personal per treballar. Posteriorment, se saluda a la nova presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, que surt de les eleccions que es fan aquest dilluns i que substitueix Isona Passola. Finalment, Montserrat Nebrera i Josep-Lluís Carod-Rovira repassen el més destacat del dia i Sergi Pàmies comenta altres titulars que li han cridat l'atenció.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pebrots del piquillo amb brandada
Un plat clàssic que se fa sense allunyar-se gaire del receptari tradicional més proper a la cuina francesa.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Hèctor té ganes de tenir relacions sexuals i l'Ivan li proposa anar a una associació d'assistència sexual per a persones amb diversitat funcional. El Quim, per part seva, vol mantenir-se al marge del conflicte Eva-Litus i no vol pertànyer a cap bàndol, però acaba barallant-se amb tots dos i entén que ha de decidir. Paral·lelament, la Cati està a punt de quedar-se sense feina però el seu cap, en l'últim moment, li dona una nova oportunitat. A més, el Manel explica a la Patri que la Pili està embarassada. Finalment, durant un dinar familiar, la Patri explica per què va anar a l'hospital.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Sense ficció
Inclou Viatjar a Mart. Salvar la Terra
Documentals
Durada: 80'
23.25
Sense ficció o ciència-ficció?
Mart ha estat un pol d'atracció de somnis i ficcions. Grecs i romans ja l'admiraven per la seva vermella lluminositat. Els somnis es van disparar el 1877 quan l'astrònom italià Giovanni Schiaparelli va descobrir uns canals en la superfície de Mart. Es van confondre els canals descrits en l'orografia de Mart amb canals fets per transportar aigua. El programa actualitza les recerques i els resultats de la feina dels diferents artefactes que ja hi ha treballant a Mart. A més s'expliquen les característiques i interioritats de la missió més desconeguda i ambiciosa, la xinesa Tianwen-1, que va arribar a Mart el 15 de maig. Posteriorment, l'espai incideix també en la precària situació de la Terra i destaca el fet que no s'ha de pensar en un planeta B, a un lloc al qual fugir en cas que el planeta arribés a un grau de destrucció tan gran que esdevingués inhabitable, sinó que s'han d'aportar solucions mediambientals que ajudin a salvar el planeta blau.
Documentals
Durada: 60'
00.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.00
Sinopsi
Teatre infantil
L'espectacle de titelles Hamelí és una adaptació del clàssic El flautista d'Hamelín de la companyia Xip Xap. L'obra de la companyia lleidatana planteja una nova versió del conte on les rates no sempre són el que semblen. Amb aquesta representació, tant nens com adults poden gaudir d'una història amb moltes lectures.
Altres
Durada: 5'
02.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.00
Rumba a l'estudi
Muchacho y los Sobrinos. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Roigé. Espai musical.
Altres
Durada: 60'