Programació TV3

Dissabte, 7 agost de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 420'
13.00
Aire lliure
Montseny
Judit Mascó salta en parapent des del cim del Turó de l'home per aterrar al Circ Cric, on la rep Tortell Poltrona. Més tard també es visita l'escola Rogelio Rivel, que està especialitzada en la preparació de futurs artistes i es parla de temes culturals que identifiquen el Montseny com les castanyes, les bruixes de Viladrau, el bandoler Serrallonga o el grup musical Dorian, que va compondre part dels seus èxits des d'Espinelves.
Altres
Durada: 50'
13.50
Zona zàping
El programa compta amb la participació del grup Arc de Triomf, que posa música al Top 1 amb el seu tema La matinada. A més, s'estrena una cançó temàtica amb imatges enviades pels seguidors. La primera és el triomf de la piscina a l'estiu.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Agost
La família Weston es reuneix a la seva casa d'Oklahoma, amb motiu del funeral del pare, que ha mort en circumstàncies estranyes. El retrobament serveix per fer aflorar tots els conflictes i retrets soterrats pel temps. La mare, greument malalta, i les tres filles, amb una vida sentimental desastrosa, centren el conflicte. Si hi ha alguna cosa que les uneix, a banda dels llaços de sang, és la incapacitat per a ser felices. Sembla que viuen per fer-se mal, per un motiu o un altre, volent o sense voler, i que estan condemnades a viure soles.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.40
Tarda de cine: Thelma i Louise
La Thelma és una mestressa de casa convencional, la Louise treballa com a cambrera en una cafeteria, i juntes se'n van de viatge durant tres dies. No obstant això, una trobada amb un violador potencial, borratxo i malparlat, canvia les seves vides per complet.
Pel·lícules
Durada: 130'
19.50
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 25'
20.15
La mar de bé
Nova Gasela
Són les set del matí i les embarcacions naveguen mar endins fins a arribar al calador de Sant Sebastià, un dels més emblemàtics de la costa catalana, per capturar l'espècie de referència de Palamós: la gamba. Per al Quim és un autèntic dia de pesca amb vent, soroll i mala mar i ho viu al costat de Conrad Massaguer, patró i armador de la Nova Gasela. A més, el programa també visita el Museu de la Pesca de Palamós i ensenya a cuinar una recepta molt coneguda de l'històric cuiner Santi Santamaria.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: Goldeneye
El Bond s'ha d'enfrontar a un enemic nou i perillós. Ajudat per l'hampa russa, el seu oponent ha robat un helicòpter d'alt secret i la mortífera arma espacial soviètica Goldeneye, amb la qual planeja arrasar completament el món occidental.
Pel·lícules
Durada: 135'
00.20
Pel·lícula: Només per als teus ulls
L'agent 007, Jambes Bond, ha de recuperar l'ATAC, un dispositiu militar secret de guia per satèl·lit, abans que caigui en mans russes.
Pel·lícules
Durada: 125'
02.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 95'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Gitana. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Jordi Molina. Espai musical.
Altres
Durada: 60'