Programació TV3

Dijous, 28 octubre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista la presidenta del Parlament, Laura Borràs, enmig de la polèmica per la proposta de canvi del reglament de la cambra que pot protegir-la si finalment el TSJC la processa per malversació. A continuació, el programa analitza els casos de jutges i d'inspectors del Banc d'Espanya que preparen oposicions cobrant en negre amb el professor de dret administratiu de la Universitat Autònoma de Barcelona Ramon Moles, molt crític amb la transparència en els processos d'oposició. A més, després dels incidents en un partit de quarta divisió catalana, es parla amb els presidents dels dos equips implicats i amb el secretari general de la Federació Catalana de Futbol, Oriol Camacho.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Bacallà amb samfaina rossa
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Sílvia està inquieta perquè el Toni no li ha dit res des de l'última vegada que es van veure. A més, la Gemma li retreu que es comporti com una adolescent. El Toni, per part seva, dubta sobre si proposar una cita a la Sílvia, i la Gemma l'anima a fer-ho. Mentrestant, el Jan es disculpa per haver-se inventat que l'Ismael l'havia pegat, però el noi es justifica explicant una història rocambolesca. L'Ismael no s'ho creu, però es queda preocupat. Mentrestant, a l'Andreu el fa patir que la Patri deixi d'estudiar i el Manel està convençut que tard o d'hora ho acabarà fent. Finalment, la Patri vol dir a la Marta que abandona els estudis, però tem la seva reacció.
Sèries
Durada: 45'
16.45
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 210'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
En aquest lliurament, crisi de govern entre el Partit Socialista i Unides Podemos. Yolanda Díaz i Nadia Calviño competeixen per saber qui és la responsable de la reforma de la reforma laboral. Paral·lelament, Pedro Sánchez intenta esquivar les queixes de Pablo Echenique per la suspensió d'Alberto Rodríguez com a diputat, i reivindica la seva política de promeses incomplertes amb el musical Oops! Ho he tornat a fer!, paròdia de l'èxit de Britney Spears. A continuació, després de 6 anys com a secretari del PSC, Miquel Iceta dona el relleu a Salvador Illa i li ensenya tot el que ha de saber sobre el càrrec.
Altres
Durada: 40'
22.45
Persona infiltrada
Òscar Andreu-Família Basolí Sánchez
El programa visita Sant Quirze del Vallès per jugar amb una família una mica conservadora i, alhora, molt moderna. Aquesta vegada, l'espai rep com a convidat l'humorista Òscar Andreu. Hi ha moltes ocasions per fer humor en un programa que conté una festa temàtica de la pel·lícula El rey león, uns quants striptease i una petita classe d'esquí sense neu. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 65'
23.50
Persona infiltrada
Mag Lari-Família Roca Codina
El Mag Lari és el famós convidat d'aquest episodi. L'il·lusionista concursa amb una família del barri del Poblenou de Barcelona amb moltes influències orientals. La família intenta que el Mag Lari no vegi el truc i el despisten amb proves de polígraf i sessions de cuina oriental.
Altres
Durada: 60'
00.50
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
02.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
04.00
Rumba a l'estudi
Arrels de Gràcia. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Picot. Espai musical.
Altres
Durada: 60'