Programació TV3

Dimecres, 6 juliol de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
08.30
Els matins
Antoni Cañete, president de PIMEC, i Camil Ros, secretari general d'UGT a Catalunya, van al programa d'avui per explicar les propostes de patronal i sindicats per repartir-se els costos de la guerra a l'economia, l'anomenat pacte de rendes. Posteriorment, l'advocada Ana Rodríguez explica quines reclamacions presenten les persones que han perdut vols o maletes a causa dels problemes de gestió que actualment pateixen molts aeroports europeus.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Crema freda d'ametlles i bombons de fruita seca
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Cuines
Hamburguesa de pota blava
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 25'
16.20
Com si fos ahir
El Jordi adverteix al Guiu que, si la Nunu no para de fer la vida impossible a la seva filla, haurà d'acomiadar-la. El Guiu, per part seva, intenta fer entrar en raó la Nunu, però ella continua enfadada. Més tard, l'Ivan dona una còpia de les claus del seu pis a l'Hèctor i li proposa d'anar a un lloc de vacances fantàstic on admeten gossos. No obstant això, el problema és que s'ha enganxat perillosament al sexe i a les drogues. Finalment, l'Eva està motivada perquè ha de fer el seguiment de la família que van desnonar fa unes setmanes, però el Litus continua molt gelós.
Sèries
Durada: 30'
16.50
El paradís de les senyores
El Riccardo està desesperat per l'article que la seva tia i el seu pare volen publicar i que deixa la Nicoletta en molt mal lloc. Més tard, el Vittorio aconsegueix quedar amb el periodista per intentar aturar la publicació de l'article. Finalment, les clientes no reben gaire bé el projecte de la roba utilitzada.
Sèries
Durada: 45'
17.35
Tot es mou estiu
Magazín d'entreteniment que recorre Catalunya per mostrar tot el que passa durant l'estiu. A més, el programa rep convidats de tota mena i comenta l'actualitat social i cultural.
Altres
Durada: 135'
19.50
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 70'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La gran vetllada
Astrid Torrente-Alex Marteen-Didak
El programa viatja fins a Reus per maridar un fricandó cubanocatalà amb el talent musical d'Astrid Torrente. Més tard, a Barcelona, Alex Marteen demostra, des de la seva terrassa, que no tot és el que sembla. Finalment, a Santa Maria de Palautordera, l'espai es llança a la piscina amb en Didak en un sopar molt màgic.
Altres
Durada: 65'
23.10
Gent de mercats
Amb històries de la gent dels mercats de Puigmercadal, Mercagavà, Les Roquetes-St Pere de Ribes i Va
El programa coneix, a Manresa, la història de la Maria, que ha recorregut el món per amor i que ha canviat Las Vegas per una parada de pastissos al mercat de Puigmercadal. Més tard, a Mercagavà, l'espai parla amb l'Isma, un paradista que és tot un influent gràcies a les seves videoreceptes, que arriben gairebé tan lluny com els encàrrecs que rep gràcies a les xarxes socials. Posteriorment, al mercat de la Vall d'Hebron-Teixonera a Barcelona, es coneixen la Mònica i la Mayka, companyes, amigues i expertes en llegums, tan ben avingudes que molts creuen que són germanes. Finalment, al mercat ambulant de les Roquetes, a Sant Pere de Ribes, l'espai intenta que el Javi expliqui la recepta dels seus xurros, encara que no és gens fàcil que en descobreixi el secret.
Altres
Durada: 60'
00.10
CTRL
Arts visuals i interactives: la pantalla infinita
Alba G. Corral observa la natura del delta de l'Ebre i la converteix en codi de programació per crear algunes de les obres més destacades de les noves arts visuals. L'artista madrilenya és una de les màximes exponents del nou panorama dels visualistes juntament amb Playmodes, que en els darrers anys han sobresortit pels seus espectaculars muntatges lumínics. El nou audiovisual trenca l'espai i el temps per esdevenir immersiu. Més tard, la cuinera Carme Ruscalleda ho experimenta en primera persona amb un viatge per l'obra d'Onionlap que l'acaba portant a la infantesa. Mentrestant, la periodista especialitzada en gaming visita, a l'estudi barceloní Mango Protocolo, una de les empreses que reforça el paper del videojoc com a producte cultural de primer nivell.
Altres
Durada: 45'
00.55
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
04.00
Rumba a l'estudi
Te Descargo. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Malacara Blues Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'