Programació TV3

Dimecres, 10 agost de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 400'
12.40
Per Àsia amb John Torode
Inclou El Hong Kong modern i El Macau tradicional: El John visita Macau, una antiga colònia portuguesa a la costa sud-est de la Xina. Per la seva història, Macau és una fusió d'Orient i Occident, i aquesta influència es nota en la gastronomia autòctona. Per començar, el John aprèn a cuinar un pollastre africà, una recepta creada per un viatger portuguès.
Documentals
Durada: 50'
13.30
Manduka
Sticks de rap: Clàudia Riera
En aquest programa tot anirà sobre rodes, ja que la convidada és Clàudia Riera, una de les actrius de la sèrie Les de l'hoquei. Amb ella s'aprèn a fer uns palets de peix arrebossats amb fruits secs.
Altres
Durada: 30'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Macarrons amb sobrassada
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
El paradís de les senyores
Emissió dels capítols Cap. 177, Cap. 178 i Cap. 179.
Sèries
Durada: 130'
18.10
Tot es mou estiu
Magazín d'entreteniment que recorre Catalunya per mostrar tot el que passa durant l'estiu. A més, el programa rep convidats de tota mena i comenta l'actualitat social i cultural.
Altres
Durada: 100'
19.50
Atrapa'm si pots
Especials estiu
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 70'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Joc de cartes d'estiu
El millor restaurant familiar del Baix Empordà
Marc Ribas es desplaça fins al Baix Empordà per demostrar que, de l'arbre genealògic, en surt la millor fusta per fer una bona brasa o un bon xup-xup. Per començar, el programa va fins a l'Estartit per visitar el restaurant Montserrat, un local que va inaugurar l'àvia de la Laura i el Miquel Basieras el 1939 i que encara continua viu gràcies a la feina d'aquests dos germans. La segona parada es fa a Palamós, a L'Arbre de Juliette, un negoci ple de passió que han engegat dues germanes molt joves, la Julia Partenie i la Irina Pretisor. Finalment, s'acaba el recorregut al restaurant Traguinyol, a Sant Antoni de Calonge, on el pare de la Cristina Montiel vol traslladar l'encant rústic de la muntanya a la vora del mar amb el suport del seu gendre, el Beto Corono.
Altres
Durada: 70'
23.15
Joc de cartes d'estiu
El millor restaurant d'hotel amb encant a Barcelona
Marc Ribas fa les maletes per allotjar-se a la capital catalana i buscar el millor restaurant d'hotel amb encant de Barcelona. Els primers a mostrar l'encant del seu negoci són els exigents i perfeccionistes Nieves i Marc del The Greenhouse, a l'Hotel Pulitzer, un restaurant que sembla un hivernacle al bell mig de la ciutat. Els segons a concursar són el Jairo i el Jon, del Negresco Restaurant, a l'Hotel Negresco Princess, que competeixen amb la seguretat que els donen les seves vistes panoràmiques a la ciutat de Barcelona. Finalment, s'acaba a l'Hotel Boutique Torre Barcelona, a Collserola, un hotel ubicat en una antiga casa modernista catalogada que gestiona el carismàtic matrimoni format per la Mercè i el Giorgio.
Altres
Durada: 75'
00.30
CTRL
Cultura digital: un nou Renaixement
Igual que els artistes del cinquecento italià, els creadors i les creadores de l'era digital es tornen eclèctics i trenquen les barreres entre disciplines gràcies a la irrupció de la tecnologia als seus processos creatius. Per això algunes veus, per referir-se als nous corrents artístics de l'era digital, ja parlen d'un nou Renaixement. El programa repassa els descobriments dels capítols anteriors per refermar la transformació del nou paradigma digital, i ho fa recordant els millors moments de l'espai amb els personatges famosos que han descobert noves eines, noves formes de consum i noves maneres d'entendre l'art i les lletres. Finalment es tornen a visitar alguns dels artistes d'aquest nou Renaixement, que troben en el codi informàtic, el hardware i el software la seva nova eina de treball. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 55'
01.25
Pel·lícula: Brava
La vida de la Janine sembla anar molt bé fins que pateix un atac al metro i tot s'enfonsa. Intentant fugir del seu turment interior, decideix escapar al poble on viu el seu pare, ocultar les seves ferides a tothom i provar d'oblidar el que ha passat. Però allà, lluny de trobar la pau, la Janine s'acosta a la seva part més fosca.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
04.00
Rumba a l'estudi
Noël Meya. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Inxa Impro Quintet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'