Programació 33

Diumenge, 26 gener de 2020
06.01
Mic
Inclou Megaminimals
Infantils
Durada: 31'
06.32
Les tres bessones
Inclou Les Tres Bessones i Tristany i Isolda i Les Tres Bessones i la reina de la neu
Infantils
Durada: 47'
07.19
Kazoops!
Inclou Una nit fora de casa, El conte de sempre i L'acampada
Infantils
Durada: 19'
07.38
Una mà de contes
Els peixets de plata. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 8'
07.46
El Mic i els seus amics
Fem màgia amb el Mic. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 25'
08.11
Els esclataneu
Inclou Esclatasaures, Missió a la lluna i La foto del tresor
Infantils
Durada: 15'
08.26
Dino tren
Inclou La Shiny i les serps, Surt a la natura! i La visita del benny Beelzebufo
Infantils
Durada: 34'
09.00
Wowzzy Baboom
L'origen d'en rínxolman. El Wowzzy és el presentador i protagonista d'aquest programa. El seu nom ve de Wow!, que és l'onomatopeia de sorpresa que desperten el Wowzzy i la seva màgia. I Baboom! és l'onomatopeia d'explosió, aparició i desaparició que es produeix quan es fa la màgia.
Infantils
Durada: 32'
09.32
Els germans Kratt
Inclou Cuques o mones? i Quin trencacolls!
Infantils
Durada: 44'
10.16
Les Sisters
Una qüestió de dents. Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència.
Infantils
Durada: 14'
10.30
Rat Rank
Esports d'hivern. Les simpàtiques rates Riff i Flat repassen l'actualitat musical.
Infantils
Durada: 24'
10.54
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou La problemàtica, Rogercop, Kung Food i Gamer 2.0
Infantils
Durada: 85'
12.19
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou L'administrador, El llibre d'en Merlí (I), El llibre d'en Merlí (II), A la recerca del tresor, El xarlatà i Classes reials
Infantils
Durada: 70'
13.29
Els bons ossos bruns: Dies de neu
Inclou Deliciosos moniatos, Cap d'any nsotàlgic i El monstre de la neu
Infantils
Durada: 34'
14.03
Oddbods
Inclou Control mental, Impossible d'atipar, Per perdre el cap i Artista en tots els sentits
Infantils
Durada: 29'
14.32
El xai Shaun
Inclou L'entrenament d'en Bitzer, Els testos s'asssemblen a les olles, Els porcs la fan grossa, En Bitzer, el monstre, Ànecs zebrats del Serengeti, Bufa que bufaràs, La gran persecució, La garsa i Operació Pidsley
Infantils
Durada: 57'
15.29
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Os botador, Os amb ulleres, Lèmmings giratoris, Un os assedegat, Os sota control, Coixí per a ossos, Avatar domèstic, A mi qui m'ha vist?, Os ingràvid, Un os molt golafre i Os augmentat
Infantils
Durada: 73'
16.42
Els germans Kratt
Inclou L'últim gran llamàntol, El fraret rescatador i La invasió dels ducs blancs
Infantils
Durada: 66'
17.48
Les aventures del Gat amb Botes
Inclou Amunt i Jocs bruts
Infantils
Durada: 44'
18.32
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou El gegantitan i La Prodígia
Infantils
Durada: 44'
19.16
Oddbods
Inclou Bromes polars, Una catàstrofe deliciosa, Molt ficat al joc, El meu amic és un porc, Baralles d'un altre món i El pare de l'Slick
Infantils
Durada: 42'
19.58
Les Sisters
Inclou Wendyfòbia, Un gosset per a nosaltres, Somrieu si us hi atreviu! i La guerra de les paparres
Infantils
Durada: 47'
20.45
El detectiu Conan
Inclou La persecució furiosa d'en Kogoro (II) i Les set persones de la sala d'espera
Infantils
Durada: 45'
21.30
Adolescents icat
Entrevista a Lux Loren. Selecció de les entrevistes més destacades i els millors moments del programa que s'emet diàriament a l'emissora de ràdio iCat.
Altres
Durada: 30'
22.00
Viatges insòlits
Inclou Ucraïna (I) i Ucraïna (II): Durant la segona part del viatge, el Tom arriba fins a l'est d'Ucraïna, encara en guerra amb Rússia des del 2014. Allà coneix dos soldats que el duen fins a les trinxeres, just davant l'enemic. També visita una família que intenta fer una vida normal, tot i que senten cada dia foc d'artilleria. El Tom acaba el viatge a Crimea, la península que es van annexionar els russos després del referèndum que van organitzar, i que van guanyar gràcies a la informació manipulada.
Documentals
Durada: 90'
23.30
Camins per anar a l'escola
Inclou El camí per anar a l'escola de la Devi i El camí per anar a l'escola del Youssef: El Youssef és un nen neduí que viu a Cisjordània, a la Vall del Jordà, dins una de les zones ocupades per Israel. Cada matí, per anar a l'escola, ha de triar un itinerari que li resulti segur, ja que ha de travessar zones on fa maniobres l'exèrcit israelià i també corre el risc de trobar-se algun colon.
Documentals
Durada: 55'
00.25
Adolescents icat
Entrevista a Lux Loren. Selecció de les entrevistes més destacades i els millors moments del programa que s'emet diàriament a l'emissora de ràdio iCat.
Altres
Durada: 30'
00.55
Viatges insòlits
Avui: Ucraïna (I) i Ucraïna (II).
Documentals
Durada: 90'
02.25
Camins per anar a l'escola
Avui: El camí per anar a l'escola de la Devi i El camí per anar a l'escola del Youssef.
Documentals
Durada: 50'
03.15
Els ossos de la neu
Després d'una hibernació de set mesos, els ossos polars emprenen cada any a la primavera un trajecte de fins a 600 quilòmetres cap a la banquisa del pol nord, rica en foques, on s'estan fins a finals d'estiu, atipant-se i acumulant greix per sobreviure al llarg hivern. Aquest documental segueix el viatge d'una mare amb dos cadells, i és testimonis de tots els perills que es troben pel camí fins a arribar a la seva destinació.
Documentals
Durada: 50'
04.05
Els habitants de la fi del món
Tennessee
Ben Fogle viatja a les profunditats de la serralada dels Apalatxes, a l'est dels Estats Units, per passar uns dies amb Justin Burke, un jove de 25 anys que va abandonar el tràfec de la ciutat per anar-se'n a viure tot sol al bosc. Descobreix com el Justin va decidir viure en plena naturalesa després de fer una travessa de més de 3.000 quilòmetres per les muntanyes que ara l'acullen. El Justin viu en una cabana sense electricitat ni aigua corrent, i el seu principal aliment és la carn dels animals que caça. El Justin, que des de petit havia tingut sempre un gran interès en les tècniques antigues, ensenya al Ben a fer de ferrer i a adobar pells.
Documentals
Durada: 45'
04.50
Xarxa natura
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
04.55
El Faro, cruïlla de camins
Després de fer les paus amb ella, el Luis convenç la Sara que torni a casa i que doni una segona oportunitat a l'Iván, que li va caure malament d'entrada. A Los Samanes, mentrestant, la Carmen posa al corrent l'Arturo dels seus plans per mantenir el Ricardo a la presó i recuperar el control de l'empresa.
Sèries
Durada: 50'
05.45
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 16'