Programació La 1

Dilluns, 7 desembre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.00
La hora de La 1
Espai que aborda l'actualitat amb continguts molt variats, que van des de les entrevistes i debats polítics a la crònica social passant per blocs d'economia i consum, societat, successos i cultura.Inclou La hora de la Política.
Altres
Durada: 120'
10.00
La hora de la actualidad
Programa d'actualitat social que compta amb veus autoritzades que tracten temes que fomentin el pensament crític i el servei públic per ajudar els ciutadans en el seu dia a dia.
Altres
Durada: 180'
13.00
Las cosas claras
Espai que pretén ser una finestra oberta a la pluralitat i a tot el que esdevé, amb contingut útil i proper a l'espectador i vocació d'oferir respostes, aclarir assumptes i oferir vies de resolució. El programa compta amb una taula d'analistes, connexions amb diferents experts i amb uns reporters que acosten també la veu del carrer.
Altres
Durada: 120'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Un seductor a la francesa
1809, França. L'encantador capità Neuville està a punt de casar-se amb la innocent Pauline. Amb l'esclat de la guerra a França, el Neuville és anomenat al capdavant pel que ha d'abandonar a la seva futura emmanilla dies abans de les noces. Després de diversos mesos sense saber res d'ell, la Pauline tem no tornar a veure-ho mai i cau greument malalta. Devastada per veure-la així, la seva germana Elizabeth decideix escriure-li cartes fent-se passar pel capità en les quals li relata les seves heroiques gestes en el camp de batalla.
Pel·lícules
Durada: 85'
17.25
Sesión de tarde: ¿Qué fue de los Morgan?
Paul i Meryl Morgan són una parella d'èxit. La seva vida és aparentment perfecta, però el seu matrimoni està a punt d'esfondrar-se. Tanmateix, la confusió sentimental en què estan sumits no és res comparat amb el que estan a punt de viure. Acaben de ser testimonis d'un crim i es converteixen en l'objectiu d'un assassí a sou. El programa de protecció de testimonis de l'FBI els trasllada de la seva estimada Nova York a un poble minúscul de Wyoming, on la seva relació està a punt de trencar-se definitivament.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.00
Sesión de tarde: Mentes peligrosas
Una marine va deixar la carrera militar per fer realitat el seu somni: edevenir professora. No obstant això, quan li assignen un grup d'estudiants conflictius en un institut de barri, canvia d'opinió, ja que s'adona que no és gens fàcil enfrontar-s'hi.
Pel·lícules
Durada: 95'
20.35
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 25'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Pel·lícula: Survivor
Les oficines del Departament d'Estat dels Estats Units a Londres són bombardejades. L'única supervivent, una dona nord-americana, es troba ara enmig d'una trama conspiratoria.
Pel·lícules
Durada: 85'
23.35
Pel·lícula: La verdad
El 2004 la CBS fa un programa de 60 minuts en el qual investiga el servei militar del que llavors era president, George W. Bush, que pel que sembla hauria evitat participar en la guerra del Vietnam utilitzant els seus contactes.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.25
Pel·lícula: Un giro del destino
Mentre està atrapada al seu automòbil després d'un accident, la Kelly fa una trucada d'emergència i és atesa pel Jeff, un operador, que intenta mantenir-la calmada. Tots dos formen immediatament un vincle i creuen que s'haurien de conèixer i explorar l'espurna que van sentir durant la trucada.
Pel·lícules
Durada: 80'
02.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 85'