Programació La 1

Dissabte, 8 maig de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 255'
10.15
Comando actualidad
Que corra el aire
Els reporters del programa desembarquen en algunes de les capitals de província espanyoles amb més densitat de població per analitzar el fenomen de l'excursionista que es mou en massa a llocs pròxims, després que les restriccions per la crisi del coronavirus hagin convertit els espanyols en turistes de la seva província.
Altres
Durada: 65'
11.20
The Dancer
Els capitans del programa veuen com els presentadors del format compleixen el seu repte en el cinquè lliurament del programa. Ion Aramendi i Sandra Cervera fan una coreografia en parella espectacular i demostren el que han après en el seu rol com a mestres de cerimònies enfrontant-se al veredicte del públic. En aquesta ocasió, Miguel Ángel Muñoz torna a tenir la sort i responsabilitat de catapultar a les semifinals de l'espai a un dels concursants que més suport rebin del públic gràcies a un nou passi directe que està en joc. A més, durant el penúltim programa d'audicions, els espectadors veuen 14 nous aspirants a ser coronats com el millor ballarí o ballarina del país desfilar per l'estudi de ball. Entre ells, el coreògraf d'artistes internacionals com Florence + The Machine i Nathy Peluso, una parella que busca visibilitzar la violència de gènere i un pare i una filla que van començar a ballar per superar una depressió.
Altres
Durada: 130'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Quien siembra amor...
La Julie, una pagesa de 35 anys, ajuda el Djibril, un immigrant de Mali, donant-li feina en una granja. La Julie, a canvi, li demana que es faci passar pel seu xicot.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: ¡Hasta pronto!
Mentre descansa en un balneari, el Henri, un agricultor sexagenari, coneix la Lila, una vital dissenyadora parisenca amb qui viu un cap de setmana inoblidable. En finalitzar l'estada, se separen sense gaires il·lusions de tornar-se a veure, però els seus sentiments persisteixen.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.10
Cine de barrio: Cabalgando hacia la muerte
Dos germans, el Dan i el Billy, suplanten la personalitat justiciera del Zorro per poder venjar-se de la mort del seu germà, un soldat condemnat per l'assassinat d'un sacerdot.
Pel·lícules
Durada: 110'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou El efecto Ayuso i Pasión rural: L'espai retrata l'auge dels influenciadors de l'anomenada España vaciada. L'equip del programa parla amb el Carlos, amo d'un bar a La Vecilla, a Lleó; Mirian Delgado, agricultora de la Puebla, a Burgos; el Ramón, al seu taller de forja a San Antonio, a Toledo, i Lucía Velasco, ramadera a Las Regueras, a Astúries. Tots utilitzen les xarxes com a altaveu per visibilitzar el seu món, els seus problemes i les seves aspiracions. Els quatre coincideixen que les iniciatives individuals no basten. Sense polítiques públiques i sense el suport del sector privat, les veus que defensen el territori i la cultura rural podrien apagar-se.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Late Night
La cèlebre i una miqueta despietada presentadora d'un talk show nocturn intenta recuperar la frescor i popularitat de la qual va gaudir temps enrere.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.40
Pel·lícula: Esencia de mujer
Un tinent coronel, cec i retirat, contracta un jove perquè l'ajudi a conquerir el cor d'una dona molt maca.
Pel·lícules
Durada: 150'
02.10
Mutua Madrid Open
Resum diari de cada jornada del Mutua Madrid Open, que té lloc a la Caja Mágica de Madrid.
Esports
Durada: 20'
02.30
Pel·lícula: Albert Nobbs
Al Dublín de l'era victoriana, una dona es fa passar per home amb el nom d'Albert Nobbs per trobar feina i poder sobreviure. Disfressada, aconsegueix una feina com a cambrer en un hotel, on s'enamora de la Helen.
Pel·lícules
Durada: 105'
04.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 105'