Programació La 1

Diumenge, 13 juny de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 145'
08.25
Seguridad vital
El programa analitza el nou reglament de trànsit que estableix, per exemple, l'increment de pèrdua de punts per no utilitzar o fer un mal ús del cinturó de seguretat. A més, es coneix la història de la Carmen, que va perdre el seu fill per la distracció d'un conductor de camió.
Altres
Durada: 30'
08.55
Españoles en el mundo
Inclou Malta, Gozo y Comino
Altres
Durada: 55'
09.50
MasterChef
Els aspirants presenten un menú de tren compost per un entrant, un principal i unes postres, digne d'un cuiner professional. A més, el xef Toño Pérez, amb dues estrelles Michelin, els ajuda a aconseguir el pin de la immunitat. Més tard, a Talavera de la Reina, Carlos Maldonado, amb una estrella Michelin, els submergeix en el seu món. Els concursants cuinen a El Círculo, el seu nou negoci delivery, 100 menús solidaris amb elaboracions del seu restaurant Raíces. Finalment, en la prova d'eliminació, han de fer una rèplica dels meravellosos pastissos de noces de la pastissera Patricia Schmidt. Ainhoa Arteta, finalista de la cinquena edició de MasterChef Celebrity, participa en aquest repte.
Altres
Durada: 195'
13.05
Como Sapiens
Queso, rodaballo y salsa verde
El programa ensenya a cuinar diferents tipus de bolets i visita, al costat de Celia Villalobos, Aitor Arregi, xef amb estrella Michelin. A continuació, es conversa amb l'actriu Eva Isanta i es compta amb el cantant David Bustamante, el cuiner Rodrigo de la Calle i el mestre pastisser Alejandro Montes.
Altres
Durada: 50'
13.55
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 35'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Una mesa en la Provenza: médica a
Quan mor el seu pare, la infermera Véronique Gilbert i la seva filla Lea tornen a la Provença, després de passar 15 anys a Hamburg. Als 20 anys, la Véronique va fugir del seu tirànic pare i va trencar tot contacte amb la seva família. Ara, el que ella voldria és veure tota la família reunida al voltant de la taula de sempre.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Qué esperar cuando estás esperand
Quatre parelles estan a punt de ser pares. La Jules i l'Evan veuen que la paternitat i la fama no són compatibles, i la Wendy es desdiu dels consells que dona als seus llibres sobre nadons. Paral·lelament, la Holly està disposada a creuar el món per adoptar un nen, i la Rosie i el Marc sucumbeixen a la passió.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.10
Sesión de tarde: Cómo conocí a mi padre
Una parella viu amb el seu fill adoptat, un nen africà, a Normandia, a prop del mar i del punt estratègic des del qual els clandestins surten per Anglaterra. A les seves vides hi entra de sobte un immigrant a qui la policia persegueix. Aquest home, que es queda a viure amb la família, es convertirà, a través de la imaginació de l'infant, en el seu pare biològic.
Pel·lícules
Durada: 80'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Serenity
El misteriós passat de Baker Dill, un capità d'un vaixell pesquer que viu en una petita illa del Carib, torna per turmentar-lo i l'atrapa en una nova realitat que podria no ser el que sembla. La seva tranquil·la vida fa un tomb quan apareix la seva exmuller Karen demanant-li ajuda per a ella i el seu fill en comú.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.40
Pel·lícula: Más allá de la duda
C. J. Nichols ho arrisca tot per demostrar que un fiscal del districte és corrupte. Amb aquest objectiu, decideix fer justícia pel seu compte i s'inculpa com a sospitós d'assassinat. El seu company és l'únic que sap la veritat.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.15
Pel·lícula: Un misterio para Aurora Teagarden: Un
Una antiga amiga de la família d'Aurora Teagarden, Poppy Wilson, ha tornat a Lawrenceton per posar en marxa un nou negoci de brodats. Però no tots estan contents amb l'èxit de la jove. Tot d'una, apareix morta.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 200'