Programació La 1

Dissabte, 18 setembre de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 215'
09.35
MasterChef Celebrity
Les cuines reben els nous aspirants famosos: David Bustamante, Victoria Abril, Verónica Forqué, Carmina Barrios, Miki Nadal, Terelu Campos, Juanma Castaño, Vanesa Romero, Iván Sánchez, Belén López, Arkano, Samantha Hudson, Tamara, Yotuel, Eduardo Navarrete i Julian Iantzi. En la primera prova, perquè es vagin coneixent i trobin la seva mitja taronja, el jurat prepara unes cites ràpides. Després, cada aspirant prepara un plat amb els ingredients favorits del company triat. Cayetana Guillén-Cuervo i Félix Gómez, els subcampions de MasterChef Celebrity 1 i MasterChef Celebrity 4, assisteixen al debut dels participants. A continuació, l'espectacular Real Alcázar de Segòvia es converteix en un restaurant a l'aire lliure, on cuinen 150 racions d'un menú segovià d'avantguarda dissenyat pel xef Óscar Velasco, dues estrelles Michelin i tres Sols Repsol. Finalment, en l'últim repte, cada aspirant posa a la disposició d'un altre company quatre dels electrodomèstics que troben en una taula. Poden triar entre una gran gamma de productes, com un microones, un processador d'aliments, una pipa de fumar professional, una olla de pressió per a elements secs, una màquina per deshidratar o un centrifugador de laboratori. Més tard, preparen alta cuina pensada per al paladar dels més grans utilitzant obligatòriament els quatre utensilis assignats, seguint els consells de la guanyadora i la segona classificada de la primera edició de MasterChef Abuelos, Guadalupe i Aurelia.
Altres
Durada: 235'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
L'espai dedica el seu programa a la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid. En aquesta 74a edició, la passarel·la madrilenya aposta per la digitalització i el talent jove. A més, el dissenyador Duyos dona les claus de la seva nova col·lecció, inspirada en l'illa de Madeira.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Una familia de alquiler
El Paul-André és un milionari trist i avorrit que no troba sentit a la seva vida, perquè el que necessita és una família. Quan coneix la Violette, una dona que està passant calamitats i que ha estat sorpresa robant en un supermercat per alimentar els seus fills, li proposa de llogar durant tres mesos la seva família a canvi d'un salari i de saldar els seus deutes.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Al final del verano
L'assistent social d'un poble, Katja Baumann, dona un cop de mà aquest cop a Judith Kleinke. La dona necessita anar a una entrevista de feina després de patir una depressió. Demana a la Katja que vagi al veterinari amb la seva filla, la Marie, ja que la seva mascota, un conill porquí, està malalta.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Los piratas de Malasia
El príncep Sarawah veu com Lord Brook, procedent de Bombai, envaeix les seves terres i ataca els seus habitants. Un dels supervivents, no obstant això, surt a la recerca de Sandokan, que va a ajudar el príncep.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Tensión eléctrica i Los caminos de la FP: El programa examina, amb experts i docents, la situació actual de la Formació Professional i l'horitzó que obre la nova llei que ha enviat el Govern al Parlament. Un equip de l'espai ha visitat dos centres, un a Pamplona dedicat a la família sanitària, les professions de la qual són cada vegada més sol·licitades, i un altre a Madrid, on es forma personal en diferents modalitats d'electricitat i també de direcció d'empreses. Els experts coincideixen que tenir un grau, sobretot mitjà i superior, d'FP facilita la inserció laboral.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Un lugar donde refugiarse
Katie Feldman arriba a una petita localitat costanera anomenada Southport, a Carolina del Nord, amb la intenció de refer la seva vida d'una manera tranquil·la. Després de llogar una vella cabanya, aconsegueix una feina com a cambrera al cafè local i té l'esperança de passar desapercebuda. Malgrat el mur emocional gairebé impenetrable que ha creat per protegir-se, se sent atreta per l'afecte i la consideració genuïns d'aquesta petita i unida comunitat, especialment de l'amo del supermercat, l'Alex, i els seus dos fills petits. La Katie comença llavors a confiar de nou en els altres. L'Alex i la seva petita prole li ensenyen a viure de nou les alegries de l'amor. No obstant això, les coses no són tan senzilles com semblen i la seva felicitat recent es veu amenaçada pels terribles secrets que la continuen turmentant. Quan un home misteriós arriba a la ciutat preguntant per la Katie, la jove corre el perill de quedar atrapada pel seu passat. Malgrat que el seu instint li diu que surti corrent, la Katie decideix fer tot el que calgui per protegir la seva nova vida, la qual cosa la porta a descobrir el significat del sacrifici i del compromís.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.50
Pel·lícula: El hilo invisible
Londres, anys 50. El cèlebre modista Reynolds Woodcock i la seva germana Cyril són el centre de totes les mirades en el món de la moda: vesteixen la reialesa, a estrelles de cinema i a membres de l'alta societat amb el seu inconfusible estil. Per la vida del dissenyador hi desfilen diferents dones, que li brinden inspiració i companyia. Però quan coneix l'Alma, que esdevindrà la seva musa i amant, la planificada vida de Woodcock fa un tomb inimaginable.
Pel·lícules
Durada: 120'
01.50
Pel·lícula: Bienvenida a Christmas
Madison Lane, directora de complexos turístics, ha de trobar el lloc perfecte per construir un hotel de muntanya. Mentre està treballant en això, el seu cap li demana que vagi de viatge a Christmas, Colorado, per valorar el lloc. Un cop allà, el que no sap és que tothom intentarà convèncer-la que Christmas és el millor lloc per al seu hotel. I, de passada, potser troba fins i tot l'amor de la seva vida.
Pel·lícules
Durada: 80'
03.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'