Programació La 1

Dimarts, 26 octubre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Mejor contigo
En aquesta part del programa s'obre un espai per a la conversa amb els personatges més recognoscibles de l'actualitat perquè expliquin els seus nous projectes en una xerrada animada i fluida.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
La Julia segueix sense admetre que està destrossada després de la ruptura amb el Leo. A més, la tensió arriba fins a tal punt que esclata contra l'Olga al taller, cosa que fa que l'Elena li canti les quaranta. El Mario, per part seva, anima l'Erik a parlar amb la seva mare, la qual, després de la ruptura amb el Tirso, està tocant fons. Paral·lelament, a l'Àfrica, la Carmen per fi perdona el Víctor per haver tornat a la cleda amb el Ventura, i junts preparen el discurs que el Francisco llegirà en l'acte de presentació de la seva campanya per presidir el cercle d'empresaris. Finalment, l'Ángel intenta disculpar-se amb la Inés per acusar-la de l'assassinat de l'Alicia i, encara que ella no el perdona, ell comença a investigar a fons per descobrir el culpable.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
La comissaria es recupera del hackeig de l'Argos. Mentrestant, l'Iván atén la denúncia per estafa de la Miriam, una jove amb qui connecta. A més, després d'atendre el germà de la Tina, l'Antonio informa l'Espe que no aconsegueix trobar el pare dels nois. Finalment, el Jota espia una reunió entre la Beatriz i el Quintero.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Viaje al centro de la tele
Locos por Eurovisión, grandes éxitos
El programa realitza un viatge divertit pel camí dels intèrprets fins a arribar a Eurovisió. L'espai recorda els programes o els concursos que han atorgat la plaça anhelada, i mostra els preparatius, la promoció i el moment de la veritat: l'actuació.
Altres
Durada: 30'
22.40
La noche D
La suerte
El programa parla de la sort amb el matrimoni format per Marcelo Vieira i Clarice Alves. La parella explica el secret dels seus 13 anys de matrimoni i repassa tot allò que ha estat qüestió de sort a la seva vida. A més, Dani Rovira entrevista l'actriu Penélope Cruz i el director cinematogràfic Pedro Almodóvar, que descriuen les seves supersticions i manies més secretes. Més tard, el mag Carlos Roma, l'àlter ego de David Perdomo, intenta fer desaparèixer Ana Guerra. Posteriorment, l'espai també posa a prova les habilitats pictòriques de Natalia Verbeke realitzant una obra d'art completament a les fosques i Mariam Hernández fa suar algun dels convidats. Finalment, i perquè si alguna cosa uneix la sort i Televisió Espanyola és el mític concurs 1, 2, 3, responda otra vez, Dani Rovira dona una segona oportunitat a una de les parelles concursants amb més mala sort del programa. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 120'
00.40
Comando actualidad
Inclou La otra educación, De primera necesidad i Estafados
Altres
Durada: 180'
03.40
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
05.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'