Programació La 1

Divendres, 3 desembre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
La Julia llegeix als diaris de la seva àvia la tragèdia que va colpejar el dia del casament. Una dolorosa realitat que fa veure que la vida són dos dies i li dona l'empenta final per donar una segona oportunitat al Leo. Una nova relació que no és ben vista ni per la Diana, ni pel Tirso, tot i que aquest s'entesti a amagar-ho. A Río Muni, tots esperen amb l'ai al cor notícies sobre el delicat estat de la Inés. La Patricia, per la seva banda, participa de la dolorosa espera sense saber si la Inés se'n sortirà i explica tota la veritat. Mentrestant, la Linda es mostra com un suport important per a la seva amiga Carmen.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
La Martina, el Rubén i el Víctor fan creure que el Ginés se n'ha anat a Portugal. La Beatriz, per part seva, cerca l'Hugo Villalobos pel seu compte. Finalment, el Néstor i la Lídia detenen el Juanma, un pare de família en situació precària, pel robatori d'una targeta de crèdit.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La suerte en tus manos
Sorteig de la loteria.
Altres
Durada: 15'
22.10
Pel·lícula: Fuga de Pretoria
Dos sud-africans blancs, empresonats per treballar per al partit Congrés Nacional Africà, miren d'escapar de la presó de Robben Island, a Pretòria.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.50
Pel·lícula: Doble impacto
Els bessons Chad i Alex Wagner són separats després que els seus pares siguin brutalment assassinats. Anys més tard, tots dos germans no poden ser més diferents. El Chad és un professor de gimnàstica refinat, mentre que l'Alex és un contrabandista rude i audaç.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.35
La otra mirada
La primera y la última palabra
Tot i que el claustre de professores dona suport a la Roberta, el judici de la jove contra el Rafita Peralta per violació sacseja els fonaments de l'acadèmia, a causa del fet que la gran majoria dels pares de les alumnes no entenen que la institució s'hagi posicionat a favor d'una alumna que s'ha querellat contra el primogènit d'una de les famílies més influents de Sevilla. La Manuela, al capdavant de les professores, intenta apagar les protestes dels pares. Però no li resultarà fàcil aconseguir-ho, sobretot perquè ha de suportar veure el Martín després de la seva separació, ja que actua com a jutge al judici. Per la seva banda, la Roberta se sent desprotegida a l'hora de declarar al judici i no té el suport dels seus pares per encarar-lo.
Sèries
Durada: 75'
02.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'